Tag Archives: 2G

6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivita

6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivitaChiar daca aparitia primului iPhone a reprezentat un moment revolutionar pe piata gadget-urilot, asta nu inseamna ca a ramas si singurul de acest gen in anii ce au urmat. Este adevarat ca iPhone 2G a fost primul dispozitiv ajuns la o complexitate net superioara celor deja aparute, insa competitia nu a intarziat sa apara.

Multe companii producatoare de telefoane mobile au incercat, mai mult sau mai putin, sa se apropie de atributele inovatoare ale unui iPhone, dar nici una nu a reusit sa-l egaleze pe deplin. Pentru ceea ce inseamna acumulatori iPhone originali, numeroase aplicatii, design si multe altele, telefonul lansat de Apple ar putea fi o buna investitie.

Allview X2 Soul – unul dintre cele mai subtiri telefoane din lume

Allview X2 Soul – unul dintre cele mai subtiri telefoane din lumeModelele de la iPhone sunt dorite de iubitorii telefoanelor de fite. Multi dintre posesori le cumpara doar pentru brand, nu neaparat pentru cum functioneaza ele. La ora actuala, la mare cautare sunt modelele iPhone 5. Cei care le cumpara, achizitioneaza totodata si huse iPhone 5, pentru a-si proteja cat mai bine telefonul.

In general, cand cumperi un telefon, acesta nu vine la pachet si cu husa. Daca esti interesat de huse iPhone 5, intra pe http://www.accesoriigsm.ro/husa-iphone-5-290 si comanda acum.

Un telefon bun, nu inseamna neaparat un iPhone. Un telefon bun inseamna in primul rand un telefon care corespunde cerintelor impuse de tine. Astazi vom prezenta un model foarte recent de la Allview, si anume modelul X2 Soul.