5 idei de decor pentru bradul de Craciun

Share Button

5 idei de decor pentru bradul de CraciunBradul de Craciun este foarte important pentru a aduce senzatia de sarbatoare in casa. Ele este un simbol al cadourilor, al prosperitatii si frumusetii. De aceea, este important ca el sa fie foarte atent decorat si sa aiba culorile potrivite pentru casa ta.

Pe BraziCraciun.net vei gasi diverse tipuri de brazi artificiali deosebiti, pe care ii poti impodobi conform stilului ales de catre tine. Este important sa folosesti brazi artificiali de calitate pentru un aspect elegant si vesel. Iata 5 idei de decor pentru bradul pe care il alegi pentru Craciun:

  1. Bradul decorat cu globuri in forma de bomboane

Exista foarte multe globuri cu forme deosebite. Unele dintre acestea sunt cele care imita bomboanele clasice, invelite in hartie colorata. Astfel de globuri sunt vesele, colorate, elegante si atrag privirea. Poti combina globurile cu forme diferite de bomboane, printre care poti pune si bomboane reale de pom. O sa ai o adevarata bucurie, iar cei mici vor admira cu siguranta bradul din acest an.

  1. Bradul decorat cu mici obiecte cosmetice si de machiaj pentru doamne si domnisoare

O idee neobisnuita care prinde contur in ultimii ani, este aceea a bradului pentru doamne si domnisoare. Acesta are foarte multe produse de machiaj care sunt atarnate frumos, cu funde colorate si ambalaje stralucitoare. Desigur, le poti ascunde printre alte globuri, alese conform tematicii din anul respectiv.

pentru-pat.ro
  1. Bradul decorat cu globuri in forma de animale

Globurile care au forme de animale, sunt din ce in ce mai iubite. Ele pot sa fie in forma de veverita, de bufnita, de caprioara sau poti alege renul specific lui Mos Craciun. De asemenea poti cumpara globuri si decoratiuni in forma de urs polar, pasari, etc. Un asemenea brad artificial poate sa fie incarcat cu beteala si cu funde din materiale tip sfoara.

  1. Bradul decorat simplu cu funde aurii si argintii

Intotdeauna simplitatea poate sa castige. De aceea este important sa incerci, macar o data, sa decorezi un brad cu foarte putine elemente. O sa descoperi frumusetea elegantei fine. Astfel, poti alege sa pui doar cateva funde supradimensionate in tot bradul tau.

Vei putea prefera culorile argintiu sau auriu, iar bradul tau artificial poate sa fie alb sau verde. Este posibil sa amenajezi astfel si un brad cu zapada. Acesta are deja un aspect de poveste, iar tu poti sa il imbraci si mai frumos, cu putine elemente de acest gen.

  1. Bradul alb artificial, cu flori

Acest brad alb poate sa fie impodobit simplu sau poate sa fie incarcat cu foarte multe elemente. Globurile pot sa fie inlocuite cu flori. Astfel, poti cumpara flori din material textil, cu sclipici, cu catifea sau alte materiale fine. Vei obtine o imagine regala, eleganta, rafinata. Te vei bucura de un aer placut si de o modalitate simpla de a avea un brad neobisnuit.

Telekom.ro

Bradul este un simbol pentru sarbatorile de iarna. De aceea este important sa alegi sa il decorezi conform stilului tau. Te poti inspira din tendintele actuale sau poti fii creativ/a.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *