6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivita

Share Button

6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivitaChiar daca aparitia primului iPhone a reprezentat un moment revolutionar pe piata gadget-urilot, asta nu inseamna ca a ramas si singurul de acest gen in anii ce au urmat. Este adevarat ca iPhone 2G a fost primul dispozitiv ajuns la o complexitate net superioara celor deja aparute, insa competitia nu a intarziat sa apara.

Multe companii producatoare de telefoane mobile au incercat, mai mult sau mai putin, sa se apropie de atributele inovatoare ale unui iPhone, dar nici una nu a reusit sa-l egaleze pe deplin. Pentru ceea ce inseamna acumulatori iPhone originali, numeroase aplicatii, design si multe altele, telefonul lansat de Apple ar putea fi o buna investitie.

1. Cu toate ca nu au excelat in imbunatatirea calitatii bateriei cu fiecare prototip aparut, spre deosebire de alte produse furnizate de competitori,  modele de acumulatori iPhone originali au cea mai mare durata de incarcare. Review-urile utilizatorilor ar parea contradictorii din acest punct de vedere, cu toate ca, oricand este loc pentru mai bine.

pentru-pat.ro

Judecand dupa datele tehnice furnizate de Apple, bateria unui iPhone 5s ar sustine pana la 10 ore de convorbiri, 10 ore web browsing sau 40 de ore de ascultat muzica, date ce evidentiaza superioritatea unui acumulator iPhone pe piata telefoanelor mobile. In cazul necesitatii schimbarii unui acumulator, acest lucru poate fi facut cu usurinta, intrucat bateriile iPhone sunt destul de accesibile si la un pret rezonabil, precum cele promovate de http://www.magazingsm.ro/acumulatori-iphone-originali-21 .

2. Un iPhone ar fi o alegere potrivita si datorita imbunatatirii display-ului si a lansarii Retina Display o data cu iPhone 4. Cu o densitate a pixelilor de 300 ppi, acest tip de display face practic pixelii invizibili in fata ochiului uman, redand imagini si filme de calitate exceptionala.

3. Calitatea a fost cuvantul-cheie si in fabricarea desginului unui telefon iPhone, care, indiferent de modelul pe care era aplicat, a pastrat un caracter de siguranta si stabilitate. De la exteriorul matelic al primului model, Apple a trecut la un suport exterior din plastic dur, rotunjit, pentru iPhone 3 si 3s, urmand ca iPhone 4 si 4s sa permita un design cu suprafete perfect plane, de aluminosilicat (sticla dura) si margini de otel inoxidabil, sfarsind cu carcasa din aluminiu al modelelor 5 si 5s.

4. Pe stabilitate s-a punctat si odata cu aparitia iPhone 4 si, deci, a lansarii functiunii FaceTime, care permite sustinerea unei video conferinte calitative si fara intreruperi (si chiar gratuita prin Skype), aspect ce nu a fost pe deplin sistematizat de alte companii competitoare.

5. De asemenea, iPhone se plaseaza in fruntea ierarhei smartphoanelor si datorita celor 350.000 de aplicatii din care un utilizator poate alege, depasind practic dublul efectivului de aplicatii valabile pe alte dispozitive similare.

6. Mai mult decat atat, utilizatorii telefoanelor iPhone isi pot updata gratuit sistemul de operare iOS. Si cum pana in momentul de fata Apple a inregistrat nu mai putin de 7 sisteme de operare, consumatorii isi pot imbunatati telefoanele gratuit, in functie de compatibilitatea sistemului ales cu iPhoneul achizitionat. In orice caz, fiecare lansare de iOS a fost insotita de cate o serie de noi functiuni menite sa inoveze utilizarea unui iPhone.

Telekom.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *