Tag Archives: Accesoriigsm.ro

LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015

LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015
LG V10 este un LG G4 mai mare, cu mai multe facilitati ale camerei, un Second Screen si 2 camere frontale dual-angle, pentru selfie-uri. Nu este un telefon rau sub nici o forma, dar este intr-adevar foarte mare si destul de greu. Vrei huse LG originale? Gasesti pe AccesoriiGsm.ro!

Abordarea LG este una destul de simpla. G4 (urmat indeaproape de G5) face parte din piata de smartphone-uri mainstream, pentru cei care vor sa “consume” material. V10 este conceput si pentru acei utilizatori care vor sa “creeze” continut.

Acesta a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile in 2015, asa ca ne bucuram sa va impartasim facilitatile care vor ramane exclusive liniei V a celor de la LG si ce fel de facilitati noi, vor aparea in seria G. Diferentele dintre V10 si G4 sunt destul de evidente.

Detii un telefon Samsung? Afla ce accesorii poti cumpara online

Detii un telefon Samsung? Afla ce accesorii poti cumpara online
Telefoanele Samsung se afla printre cele mai utilizate si nu ne surprinde acest lucru, datorita performantei pe care o ating aceste telefoane inteligente. Unii dintre iubitorii de smartphone-uri doresc sa isi personalizeze telefonul, iar pentru a fi posibil acest lucru este necesara achizitionarea unor accesorii gsm online.

Bineinteles, aceste accesorii sunt de un real folos pentru a le inlocui pe cele defecte. De exemplu, daca acumulatorul telefonului nu mai functioneaza, este foarte simplu sa achizitionati unul nou si mult mai putin costisitor decat daca ati cumpara un alt telefon.