Accesoriu sau jucarie?

Share Button

Accesoriu sau jucarie?Un lucru nou aparut in industria de accesorii telefoane este o serie de accesorii ce arata intr-un fel deosebit, functioneaza intr-un mod amuzant, si se adreseaza utilizatorilor de telefonie mobila, de pana intr-o anumita varsta.

Acestea sunt accesoriile de telefon, pentru copii. Prima oara cand auzi de ceva de acest gen, poti crede ca este o gluma, sau ca sunt doar anumite accesorii normale, ca pentru orice telefon, ce sunt numite “pentru copii”, doar datorita culorilor vesele, pe care le au ca model. Insa nu este doar atat, la o privire mai de aproape, accesoriile pentru copii chiar fac parte, cu drepturi depline, din categoria accesorii telefoane.

Exista telefoane mobile, care prin carcasa cu model de desene animate ce o detin, intra in categoria accesoriilor pentru copii, insa ceea ce cu adevarat sunt accesorii intr-adevar necesare, pe care orice parinte si le-ar dori in telefonul copilului lui, sunt cele ce intra in categoria accesorii telefoane din interiorul telefonului, mai exact functiile pe care le detine. In primul rand, ca toate telefoanele din ziua de astazi, un accesoriu potrivit este GPS-ul, iar pentru telefoanele speciale pentru copii cu atat mai mult, s-a elaborat un sistem cu localizare dubla, prin LBS si GPS.

Un alt accesoriu minunat pentru copii este Tasta SOS ce o detin telefoanele cu specific pentru copii. Mai exact in momentul in care copilul are vre-o urgenta medicala sau se afla in pericol, trebuie doar sa apese Tasta SOS, si in mod automat se expediaza un SMS ce contine informatii precise despre unde se afla copilul in acel moment, catre patru persoane inregistrate in prealabil in setarile telefonului, ca persoane de contact. Un astfel de telefon pentru copii, ce detine aceste functii dar si multe alte aplicatii puteti gasii pe site-ul  www.magazingsm.ro.

pentru-pat.ro

In categoria accesorii de telefoane pentru copii, pot intra deasemenea si husele ce detin modele cu tematica din desene animate sau formatii autohtone de muzica, ce sunt in trend la momentul acesta. Daca apare intr-un magazin o serie de 1000 de huse cu membrii formatiei “One Direction”, va asigur ca dispar toate in maxim o zi. Din aceiasi categorie fac parte si brelocurile menite sa se ataseze la capetele telefoanelor si deasemenea fermoarele ce se pot atarna la gat, si telefonul se poate atasa la ele.

Asadar in multitudinea de accesorii telefoane ce se inventeza pe zi ce trece, sunt destul de multe ce intr-adevar arata ca niste jucarii. Multi care poate nu stiu diferenta, sau poate nu sunt atat de documentati incat sa stie de existenta accesoriilor de telefoane pentru copii, pot cadea in plasa, si cumpara accesorii de telefon pe post de jucarii.

Unele arata uimitor de bine, si sunt foarte profesionist confectionate, incat te pot pacali destul de usor ca ar fi doar niste jucarii frumoase, insa nu sunt doar atat in realitate. Partea si mai frumoasa a acesor accesorii este tocmai faptul ca nu sunt doar niste jucarii, ci unele dintre ele sunt accesorii performante care nu doar infrumuseteaza telefonul tau mobil, ci ajuta si la mai buna functionare a lui.

Telekom.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *