Afacerea ta online are nevoie de mai multi fani pe Facebook ?

Share Button

Afacerea-ta-online-are-nevoie-de-mai-multi-fani-pe-Facebook
O afacere online nu poate avea succes decat daca este cunoscuta de cat mai multi utilizatori . Facebook , cea mai utilizata platforma de socializare din lume , este mediul ideal in care afacerea ta poate si trebuie sa se faca cunoscuta .

Danbradu.com iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de optimizare SEO , Social Media si Web design . Suntem singura companie de profil de pe piata din Romania care foloseste resurse 100% proprii , dispunem de un portofoliu de peste 100 de site-uri ( proprietate personala ) cu pr 1-5 si ne madrim cu un portofoliu de peste 100 de clienti  multumiti ( atat din Romania cat si din strainatate ) . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum http://danbradu.com/optimizare-seo/ .

De la noi poti sa cumperi pachete de fani Facebook  (100% reali , 100% din Romania ) . Iata ce cuprinde oferta noastra pe acest segment  :

•    bronze – 500 fani ;
•    silver – 1000 fani ;
•    gold – 2500 fani ;
•    platinum – 5000 fani .

Potrivit celor mai noi statistici numarul utilizatorilor de Facebook la nivel mondial au depasit cifra colasala de 1 miliard  . Cat despre numarul utilizatorilor din Romania , peste 80% de utilizatorii de internet din tara noastra , adica aproximativ 6,6 milioane , au un cont activ de Facebook . Iata asadar , 6,6 milioane de potentiali clienti nationali pentru afacerea ta .

Unul din sase oameni din lume utilizeaza cu regularitate social media . Studiul Mediascope realizat de IAB Europe arata ca utilizatorii romani de internet ocupa pozitia a doua in Europa in ceea ce priveste interactiunea utilizatorilor cu brandurile ce sunt promovate pe retelele sociale .

Telekom.ro

Pentru cei care nu stiu , Mediascope este considerat ca find standardul European in ceea ce priveste cercetarea cross-media in randul consumatorilor . Acest studiu , cel mai important raport de cercetare realizat de IAB , furnizeaza informatii despre  consumul utilizatorilor de : internet , TV , radio , telefonie mobila , reviste si ziare . Deasemenea , Mediascope informeaza si despre evolutia media multi-tasking .

Nici mai mult nici mai putin de 75% din utilizatorii de retele de socializare , in special Facebook , isi exprima in mod constant opiniile pe paginile sociale ale companiilor . Comentariile , aprecierile , recomandarile si distribuirile oferite de utilizatori nu fac decat sa creasca popularitatea companiei tale pe retelele de socializare .

Stiai ca in fiecare zi peste 1 miliard de oameni  , din intreaga lume , dau like pe Facebook? Stiati ca in fiecare zi se scriu peste 3,2 miliarde de comment-uri pe Facebook ?

Aceste statistici claseaza Facebook pe prima pozitie in topul celor mai eficiente platforme de promovare .

Iata ce trebuie sa faci pentru ca business-ul tau sa aiba succes pe Facebook :

1.    Realizeaza o pagina Facebook de business .
2.    Interactioneaza cu oamenii si intreprinde actiuni de atragere a publicului tinta prin targetarea audientei .
3.    Publica un continut viral , de cea mai buna calitate,  daca vrei sa ai un numar de client  fideli intr-o continua crestere . Postarile constante dar relevante in cele mai potrivite momente reprezinta reteta succesului .
4.    Pune accent pe atragerea celor care se afla in listele de prieteni ale utilizatorilor care sunt deja fani ai paginii tale . Astfel poti extinde cu succes aria de acoperire a mesajelor pe care vrei sa le promovezi .

Dupa cum ti-am spus si la inceput , poti sa ai mai multi fani reali pe Facebook , fani din Romania , numai daca apelezi la www.danbradu.com .


Cat costa o optimizare seo ? de f100001710686616

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *