Tag Archives: Android

Care sunt avantajele sistemului iOS?

Care sunt avantajele sistemului iOS?
In general telefoanele nu mai sunt alese in functie de capacitatea de stocare ci se iau in calcul mai mullte detalii cum ar camera foto, durata de viata a bateriei, procesorul, dimensiunile si sistemul de operare.

Acum ca piata este plina de telefoane smart, fiecare firma a inceput sa concureze in ceea ce priveste produsele pe care le pun la dispozitia publicului si au incercat sa ajute sistemele de operare sa devina mai bune brusc, pentru a oferi clientilor experiente din ce in ce mai bune. Batalia se da intre mai multe firme, dar runda finala se da intre sistemul de operare Android si iOS.

Cateva date despre iPhone 5S si iOS 7

Cateva date despre iPhone 5S si iOS 7
Exista prea multe optiuni si capabilitati ale noului sistem de operare  iOS 7, ca sa le putem descrie in acest articol, dar acestea cu siguranta reprezinta un salt important din punct de vedere tehnologic si vom incerca sa vi le prezentam pe cele mai importante. Esti interesat de inlocuire baterie iPhone 5s? Intra pe servicegsm.ro!

Iconitele au fost reconcepute printr-un design complet nou, mult mai simplist, acestea parand pur si simplu ca plutesc peste wallpaper-ul setat, dand senzatia de profunzime.

Multe elemente sunt transparente, schimband in mod subtil umbrele pentru a se potrivi in acest mod, culorii wallpaper-ului. Fonturile sunt mult mai clare, mai “sharp”, dar sunt in acelasi timp mai fine si mai delicate.

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android
Tehnologia a inregistrat un avans extraordinar in ultimul timp, iar acesta totul nu se va opri aici. Oamenii petrec tot mai mult timp pe smartphone-uri si tablete pentru a naviga pe internet sau pentru a rezolva diverse probleme. Acum poti rezolva direct de pe un display iPhone 5 ceea ce in trecut iti lua cel mai mult timp si era mult mai greu de dus la indeplinire.

Pe un display iPhone 5, care se remarca prin dimensiunea lui generoasa, poti vedea harti in timp real, astfel incat sa ajungi in cel mai scurt timp la destinatie, poti juca cele mai tari jocuri datorita performantelor foarte bune ale noilor dispozitive sau poti urmari competitii sportive si chiar filme.