Anvelope de vara Goodyear

Anvelope de vara GoodyearGoodyear este o binecunoscuta firma producatoare de anvelope de o calitate excelenta, alaturi de alte nume cu greutate in domeniul producerii de anvelope precum Michelin sau Dunlop. Sunt anvelope de o calitate impecabila, fiind practic foarte performante in orice conditii de drum, cu  disponibilitate in variante pentru orice tip de autovehicul.

Gama de cauciucuri vara Goodyear este prezenta in Romania pe site-ul Anvelomag.ro, cu modelele cele mai noi de anvelope. Luand ca exemplu particular anvelopele de vara Goodyear Efficient Grip Compact 145/70R13 71T putem constata accesibilitatea ca pret corelata cu calitatile excelente ale produsului. Acest tip de anvelope este recomandata autoturismelor de cilindree mica, sau pentru autovehicule comerciale usoare. Clasa T indica un indice de viteza maxim de 190 km/h, constructie radiala a anvelopei, cu un diametru de 13 inch ( diametrul cercului interior al anvelopei). Greutatea maxima pe care o poate suporta o anvelopa de acest tip este 345 kg/ anvelopa.

Potrivit pentru autoturisme tip 4×4 (tractiune integrala) regasim la Anvelomag.ro regasim modelul de cauciucuri de vara Goodyear Efficient Grip Suv 215/65R16 98V, un produs foarte eficient cu performante de manevrabilitate si excelenta rezistenta la rulare. Latimea anvelopei este de 215 mm, de constructie radiala, este un cauciuc de generatie noua pe baza de material compozit.

In conditii de utilizare normala aceste cauciucuri pot imbunatati si chiar reduce consumul de combustibil, fara a scadea insa alte caracteristici de performanta. Modelul se incadreaza in clasa V de autoturisme si autovehicule cu privire la indicii de viteza, ceea ce corespunde valorii de 240 km/h viteza maxim admisa pentru transportul sarcinii maxime de 750 kg/ anvelopa. Datorita tehnologiei Fuel Saving (consum clasa E) , produsul este propulsat intre cele mai recomandate si solicitate produse. Din punct de vedere al zgomotului, in functie de suprafata de rulare si de conditiile de trafic se incadreaza in jurul valorii de 67 dB.

Ca orice firma care se respecta si cei de la Goodyear sunt producatori de anvelope de vara cargo, iar acestea pot fi regasite la Anvelomag.ro in functie de necesitatile sau dorintele clientului. Cauciucul Goodyear Duragrip 165/70R14 89R este reprezentativ pe aceasta grupa datorita raportului calitate pret de care beneficiaza. Reprezinta o gama de anvelope foarte fiabile, care asigura un nivel de stabilitate si aderenta atat pe substraturi umede cat si pe cele uscate. Sunt usor de manevrat  si pot transporta o incarcare pe anvelopa de 580 kg, la o viteza de 170 km/h.

Telekom.ro

Goodyear este unul dintre modelele ce obtine constant cele mai bune rezultate in cadrul testelor efectuate fie ca vorbim despre mediu umed, uscat sau conditii de iarna (zapada, gheata, polei). Aceste anvelope se deosebesc de concurenta si prin tehnologia Active Braking, care permite ca la contactul dintre anvelopa si suprafata de rulare sa fie micsorate distantele de oprire necesare in timpul franarii.

Anvelomag.ro ofera toata gama de anvelope de vara  Goodyear, precum si livrarea gratuita a acestora. Consultantii tehnici va stau la dispozitie pentru intrebari cu privire la disponibilitatea sau caracteristicile produselor. Mai multe detalii puteti obtine pe  www.anvelomag.ro.

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *