Apartamente cu 4 camere pentru familiile cu copii

Share Button

Apartamente cu 4 camere pentru familiile cu copii
Atunci cand te gandesti la viitor, cu siguranta iti doresti o locuinta spatiosa si confortabila pentru familia ta.

De ce sa nu alegi de la inceput un apartament cu 4 camere intr-o zona care iti ofera confortul si facilitatile de care ai nevoie, fara a mai fi nevoie sa te muti de la 2 camere la 3 camere si abia apoi la 4 camere. Un apartament nou cu 4 camere in Greenfield reprezinta o alegere inspirata si potrivita din mai multe puncte de vedere, cum ar fi:

Locatia – ansamblul rezidential este situat in sectorul 1 al capitalei, in apropierea centrului comercial din Baneasa, beneficiaza de un cadru natural aparte, fiind inconjurat pe doua dintre laturi de padurile Baneasa si Tunari.

Finisajele – apartamentele sunt construite cu materiale si tehnologii de ultima ora iar calitatea finisajelor este data de utilizarea unor branduri internationale renumite prin standardele ridicate de inovatie si modernism.

Facilitatile –  sunt conform standardelor actuale de habitare, venind in intampinarea unui stil de viata modern si activ, de la cele interioare: centrala termica individuala de apartament, aer conditionat, incalzire prin pardoseala, la cele exterioare: locuri de parcare, spatii de agrement si recreere, cursa regulata de transport catre Baneasa si statia de metrou din Pipera.

Acum ca te-ai convins ca ansamblul rezidential Greenfield este locatia perfecta pentru familia ta, ceea ce-ti ramane de facut este sa alegi apartamentul nou cu 4 camere care ti se potriveste si sa descoperi care sunt cele trei mari atuuri ale acestui tip de apartament:

Telekom.ro

•    Spatiul
Cand vorbim de familie vorbim de mai multi membri care cohabiteaza in acelasi spatiu, pe care il impart zi de zi. Mici sau mari, copiii dar si adultii, au nevoie de propriul spatiu de miscare, de libertatea oferita de suprafetele generoase ale apartamentelor de 4 camere.

Apartamentele de 4 camere din Greenfield au un living generos, 3 dormitoare incapatoare, 2 bai care deservesc dormitoarele si o baie de serviciu. Sa nu uitam dressingul si terasa pentru apartamentele de la etaj si gradina proprie pentru apartamentele situate la parter.

•    Compartimentare
Un apartament de cu 4 camere satisface cele mai pretentioase gusturi si asigura accesibilitate in decorare-amenajare datorita compartimentarii moderne. Cu bucatarie open space sau inchisa, living spatios, holuri largi si dependinte practice, imaginatia decoratorului nu este limitata in ceea ce priveste amenajarea locuintei.

•    Accesibilitate
Multe familii aleg varianta 2 camere sau 3 camere din ratiuni de buget, insa, la o  analiza mai atenta vei constata ca diferentele nu sunt foarte mari iar investitia mai mare este rentabila in timp, unde mai pui ca poti gasi apartamente noi de 4 camere la pret de 3 camere.

Solicita acum o vizionare si convinge-te singur de aceste avantaje!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Telefon: +40 21.230.75.70/71/72

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *