Tag Archives: Apple

Cand poate ajunge un terminal iPhone 6s in service?

Cand poate ajunge un terminal iPhone 6s in service?Toate persoanele isi doresc smartphone-uri si foarte performante, insa exista si persoane care decat sa isi aleaga un smartphone de la un producator oarecare de pe piata, prefera un dispozitiv mai vechi de la Apple, precum iPhone 6s de exemplu.

Desi are “vechime” de cativa ani pe piata, de regula iPhone 6s ruleaza foarte bine. Fireste, au existat cazuri in care aceste telefoane au ajuns in service pentru o inlocuire display sau o inlocuire geam iPhone 6s, insa acestea au fost probleme minore.

Cateva date despre iPhone 5S si iOS 7

Cateva date despre iPhone 5S si iOS 7
Exista prea multe optiuni si capabilitati ale noului sistem de operare  iOS 7, ca sa le putem descrie in acest articol, dar acestea cu siguranta reprezinta un salt important din punct de vedere tehnologic si vom incerca sa vi le prezentam pe cele mai importante. Esti interesat de inlocuire baterie iPhone 5s? Intra pe servicegsm.ro!

Iconitele au fost reconcepute printr-un design complet nou, mult mai simplist, acestea parand pur si simplu ca plutesc peste wallpaper-ul setat, dand senzatia de profunzime.

Multe elemente sunt transparente, schimband in mod subtil umbrele pentru a se potrivi in acest mod, culorii wallpaper-ului. Fonturile sunt mult mai clare, mai “sharp”, dar sunt in acelasi timp mai fine si mai delicate.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici
Se intampla, uneori, din cauza neatentiei sa producem pagube serioase ecranului telefonului nostru. In astfel de cazuri, cea mai buna solutie este sa realizam o inlocuirea display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre profesionistii de la Servicegsm.ro.

Imbunatatirile aduse conectivitatii

Cele doua telefoane inteligente produse de Apple, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ofera LTE mai rapid, cu suport pentru retele LTE avansate, ajungand la viteze de pana la 150 Mbps. Acestea ofera 20 de benzi LTE pentru o mai buna conectivitate atunci cand calatorim. Un test real de viteza a aratat castiguri impresionante de viteza pentru iPhone 6, fata de iPhone 5, atunci cand LTE-ul avansat este disponibil.

6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivita

6 motive pentru care un iPhone ar fi alegerea potrivitaChiar daca aparitia primului iPhone a reprezentat un moment revolutionar pe piata gadget-urilot, asta nu inseamna ca a ramas si singurul de acest gen in anii ce au urmat. Este adevarat ca iPhone 2G a fost primul dispozitiv ajuns la o complexitate net superioara celor deja aparute, insa competitia nu a intarziat sa apara.

Multe companii producatoare de telefoane mobile au incercat, mai mult sau mai putin, sa se apropie de atributele inovatoare ale unui iPhone, dar nici una nu a reusit sa-l egaleze pe deplin. Pentru ceea ce inseamna acumulatori iPhone originali, numeroase aplicatii, design si multe altele, telefonul lansat de Apple ar putea fi o buna investitie.