Tag Archives: BlackBerry

Cum sa alegi un acumulator original pentru telefonul tau?

Cum sa alegi un acumulator original pentru telefonul tau?
Chiar daca sunt dispozitive foarte avansate din punct de vedere al tehnologiei incorporate, telefoanele mobile au nevoie de multe ori de piese de schimb si de acumulatori originali , in cazul in care durata de viata a acumulatorului vechi a fost depasita. Cele mai expuse acestei probleme sunt telefoanele mobile folosite intens de catre utilizatorii lor.

Cei care cauta acumulatori originali pentru telefoanele mobile au de ales dintr-o gama bogata de produse. Pretul lor este accesibil, el fiind mai ridicat pentru bateriile cu capacitate mare, specifice telefoanelor mai avansate. Unul dintre cele mai ieftine este cel al modelului de telefon Nokia BL-4CT SWAP, insa si acumulatorii pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190 se pot cumpara la un pret avantajos.

Detii un telefon Samsung? Afla ce accesorii poti cumpara online

Detii un telefon Samsung? Afla ce accesorii poti cumpara online
Telefoanele Samsung se afla printre cele mai utilizate si nu ne surprinde acest lucru, datorita performantei pe care o ating aceste telefoane inteligente. Unii dintre iubitorii de smartphone-uri doresc sa isi personalizeze telefonul, iar pentru a fi posibil acest lucru este necesara achizitionarea unor accesorii gsm online.

Bineinteles, aceste accesorii sunt de un real folos pentru a le inlocui pe cele defecte. De exemplu, daca acumulatorul telefonului nu mai functioneaza, este foarte simplu sa achizitionati unul nou si mult mai putin costisitor decat daca ati cumpara un alt telefon.