Cand poate ajunge iPhone X in service?

Share Button

Cand poate ajunge iPhone X in service?iPhone X este unul dintre cele mai noi modele de telefoane mobile lansate de catre Apple. Iphone X este un smartphone care dispune de specificatii tehnice uimitoare, iar utilizatorii au cumparat acest smartphone cu gandul ca il vor putea folosi fara probleme cativa ani. Unii utilizatori, din momentul in care au cumparat dispozitivul si pana in clipa de fata nu au intampinat nici o problema cu dispozitivul, care se comporta si functioneaza perfect.

In schimb, alti utilizatori au avut diferite surprize neplacute, si au fost chiar nevoiti sa isi trimita dispozitivele in service. Vom prezenta cateva astfel de situatii in urmatoarele randuri.

  1. Esec de identificare a fetei

Daca iPhone-ul dvs. X refuza sa va recunoasca folosind Face ID, Apple va poate inlocui iPhone-ul. Un raport Apple Insider sugereaza ca apare o problema atat cu camerele frontale cat si cu cele din spate de pe iPhone X, care se refera la camera numai partial functionala si nu mai functioneaza Face ID.

Rapoartele indica faptul ca Apple inlocuieste gratuit aceste telefoane cu noi modele iPhone X, desi compania poate incerca initial sa inlocuiasca camera TrueDepth, si apoi camera cu vedere spre spate.

Telekom.ro

Au existat insa utilizatori care nu au mai contactat Apple si au incercat pe cont propriu sa remedieze problema, astfel ca au trimis dispozitivele in service, acolo unde specialistii in reparatii iPhone au decis sa inlocuiasca camera TrueDepth, si apoi camera cu vedere spre spate, iar problema a fost rezolvata. O asemenea reparatie a fost suportata insa de catre cei care si-au trimis telefoanele in service, insa reparatia a durat mult mai putin timp decat inlocuirea telefonului de la Apple, motiv pentru care au ales aceasta solutie.

  1. Distorsiuni si sunete zgomotoase se aud din difuzorul iPhone X.

Se pare ca unii utilizatori de iPhone X se confrunta cu distorsiuni si sunete zgomotoase din difuzorul iPhone X. Posesorii iPhone X care posteaza pe Reddit si Twitter raporteaza sunete distorsionate care pot fi auzite atunci cand utilizeaza difuzorul iPhone X la volume mari.

Cei care au semnalat astfel de probleme au constatat ca problema se intampla chiar si la doar 50% din volum. Exista utilizatori de-asemenea care sustin ca si-au trimis dispozitivele in service, acolo unde problema a fost remediata, fara a mai apela la Apple pentru inlocuirea dispozitivelor.

  1. Ecran spart

Fara doar si poate, cele mai multe dispozitive iPhone X care ajung intr-un service gsm necesita o inlocuire display iPhone X. In majoritatea cazurilor, ecranul este spart si nu mai poate fi utilizat, motiv pentru care este necesara inlocuirea. Exista insa si situatii in care dispozitivele ajung in service tot pentru o inlocuire display iPhone X, insa utilizatorii s-au ocupat exemplar de intretinerea dispozitivelor.

Alti utilizatori au semnalat ca ecranul reactioneaza fara a fi atins, sau ca nu raspunde solicitarilor. In aceste conditii, cel mai probabil va fi necesara o inlocuire display iPhone X.

pentru-pat.ro

Acestea sunt doar cateva exemple, insa in ultimele luni ale acestui an, mai multe dispozitive iPhone X au ajuns intr-un service gsm pentru diferite interventii ale specialistilor in reparatii iPhone.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *