Cand poate ajunge un terminal iPhone 6s in service?

Share Button

Cand poate ajunge un terminal iPhone 6s in service?Toate persoanele isi doresc smartphone-uri si foarte performante, insa exista si persoane care decat sa isi aleaga un smartphone de la un producator oarecare de pe piata, prefera un dispozitiv mai vechi de la Apple, precum iPhone 6s de exemplu.

Desi are “vechime” de cativa ani pe piata, de regula iPhone 6s ruleaza foarte bine. Fireste, au existat cazuri in care aceste telefoane au ajuns in service pentru o inlocuire display sau o inlocuire geam iPhone 6s, insa acestea au fost probleme minore.

In ultimul timp insa, a aparut o problema cu care se confrunta mai multe persoane care detin un asemenea model, in ceea ce priveste esuarea apelurilor. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Solutii potentiale si solutii recomandate

pentru-pat.ro

Daca nu puteti efectua apeluri de iesire, dar puteti primi apeluri pe telefonul dvs. iPhone 6s Plus sau daca vi se solicita eroarea esuata de apel, atunci sunt optiunile pe care le puteti incerca. Asigurati-va ca va testati iPhone-ul sau efectuati un apel de testare dupa ce ati terminat fiecare metoda pentru a vedea daca problema a fost deja rezolvata. In caz contrar, incercati alte metode aplicabile.

Pasul 1. Verificati starea contului.

Nu puteti efectua apeluri de voce sau date daca nu aveti credite sau daca contul dvs. a fost temporar dezactivat de furnizorul dvs. de servicii din cauza soldurilor neplatite. Unii transportatori ar impune o deconectare temporara la conturile care sunt etichetate drept delincvente. Contactati transportatorul sau furnizorul de servicii pentru a verifica si verifica starea contului dvs. daca banuiti ca aceasta problema are legatura cu aceasta.

Telekom.ro

De asemenea, verificati-va cu operatorul de transport pentru intreruperi si probleme de retea care ar putea afecta serviciile de apelare in locatia dvs.

Pasul 2. Verificati setarile pentru iPhone.

Printre setarile sau caracteristicile care ar putea afecta functia de apelare a iPhone-ului dvs. atunci cand este activata ar fi Modul avion, Optiuni de date celulare, Nu deranjati, Blocare si identificare apeluri si Redirectionare apeluri. Luati in considerare verificarea acestor optiuni si incercati sa vedeti daca schimbarea lor de la locul de munca la locul de munca si viceversa va functiona.

  • Activati sau dezactivati modul Airplane. Daca modul Avion este activat sau activat, nu veti putea efectua sau primi apeluri pe iPhone. Pentru a exclude posibilitatea ca acest lucru sa va impiedice efectuarea de apeluri, verificati setarile pentru iPhone si asigurati-va ca aceasta caracteristica este dezactivata sau dezactivata. Pentru a face acest lucru, deplasati-va la Settings-> Airplane Mode, apoi comutati comutatorul pentru al opri, daca este necesar. Alternativ, puteti accesa aceasta setare glisand degetul in sus incepand de la marginea de jos a afisajului. Procedand astfel, se va afisa Centrul de control, in care puteti activa sau dezactiva repede pictograma modului Avion. Dupa ce ati terminat, apasati tasta Home pentru a iesi din Control Center si reveniti la ecranul initial.
  • Activeaza sau dezactiveaza functia ID apelant. Incercati sa activati sau sa dezactivati identificarea apelantului. Daca identitatea liniei apelantului nu a fost activata in planul sau contul dvs. si incercati sa efectuati un apel cu identificarea apelantului dvs., atunci apelul cel mai probabil nu va trece prin roaming. Pentru a rezolva acest lucru, accesati Setari-> Telefon-> Afisati ID-ul meu apelant-> si apoi porniti sau dezactivati identificarea apelantului prin atingerea comutatorului de langa functia.
  • Dezactivati blocarea apelurilor. Pentru a va asigura ca numarul pe care incercati sa il contactati nu este blocat, accesati Setari-> Telefon-> Blocare apeluri si identificare si apoi cautati numarul de telefon din lista. Daca nu este acolo, ar trebui sa fie bine. In caz contrar, deblocati-l pentru a elimina numarul din lista blocata.

Faceti acelasi lucru pentru alte optiuni, inclusiv date celulare, nu deranjati, precum si cu redirectionarea apelurilor pe iPhone 6s Plus.

Pasul 3. Reinstalati cartela SIM.

Scoaterea si reintroducerea cartelei SIM poate fi, de asemenea, o posibila solutie, mai ales daca nu puteti efectua un apel din cauza erorilor legate de SIM. Asigurati-va ca opriti complet iPhone-ul inainte de a face acest lucru.

Puteti utiliza instrumentul de scoatere a tavii sau o mica clipa de hartie pentru a scoate tava cartelei SIM. Scoateti usor si apoi reintroduceti cartela SIM.

Pasul 4. Verificati setarile de retea.

Mai intai, asigurati-va ca efectuati apelul intr-o zona cu acoperire a retelei celulare. Daca sunteti in continuare in imposibilitatea de a efectua un apel de iesire, mergeti la setarile iPhone -> Cellular si vedeti daca este activata sau activata. Daca efectuati modificari ale setarilor, reporniti iPhone ulterior.

De asemenea, incercati sa verificati si sa instalati actualizarea setarilor operatorului pentru dispozitivul dvs.

  • Pentru a face acest lucru, asigurati-va ca ati conectat iPhone-ul la o retea Wi-Fi sau celulara, apoi apasati Setari-> General-> Despre.

Daca vedeti o actualizare disponibila pentru iPhone cu o optiune de actualizare, atingeti pentru a continua actualizarea setarilor dvs. de operator. Acest lucru poate fi necesar, mai ales daca introduceti o noua cartela SIM in iPhone. Daca aceasta nu va functiona, atunci va recomandam sa efectuati o resetare a retelei.

  • Pentru a reseta setarile retelei, accesati Setari-> Generale-> Resetati-> Resetati setarile retelei.

Retineti insa ca acest proces va reseta si retelele si parolele Wi-Fi, setarile VPN si APN si setarile celulare pe care le-ati configurat pe dispozitiv. Astfel, asigurati-va ca ati luat nota de aceste informatii inainte de a incepe.

Pasul 5. Actualizati iOS.

Actualizarile de software contin, de asemenea, remedierile de eroare. Deci, daca problema privind efectuarea apelurilor efectuate este declansata de o eroare software care afecteaza aplicatia Telefon, atunci actualizarea iOS-ului poate remedia potentialul.

  • Pentru a verifica daca exista o actualizare disponibila pentru iPhone 6s Plus, accesati Setari-> General -> Despre-> Actualizare software.

Puteti actualiza wireless sau manual prin iTunes.

Pasul 6. Restaurati-va iPhone-ul.

Daca tot nu puteti efectua apeluri de iesire si ati confirmat cu operatorul dvs. ca nu exista nicio problema cu contul sau cu reteaua dvs., incercati sa restaurati dispozitivul. Nu uitati insa ca o restaurare a fabricii sterge informatiile si setarile de pe iPhone si instaleaza cel mai nou software iOS.

Prin urmare, aceasta ar trebui considerata doar o ultima solutie. Daca optati pentru o restaurare sau resetare din fabrica, asigurati-va ca ati facut o copie de siguranta a dispozitivului inainte de a incepe. Va trebui sa utilizati un computer Mac sau Windows cu cea mai recenta versiune de iTunes instalata pentru a continua cu restabilirea iOS pe telefonul dvs. iPhone 6s Plus.

Dupa ce obtineti totul gata, conectati iPhone-ul la computer si deschideti iTunes. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza restaurarea sistemului cu iTunes.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *