Carcasele din plastic si TPU

Telekom.ro
Share Button

Varietatea carcaselor de telefon mobil pun intr-o oarecare dilema cumparatorii, facandu-i sa nu stie ce sa aleaga datorita numeroaselor modele puse la dispozitie dar si a materialelor din care sunt facute.

Fiecare persoana cauta carcasa potrivita atat pentru telefon, pentru protectia si designul placut al acestuia, cat si pentru el insusi, acest accesoriu punandu-i in valoare personalitatea.

Carcasele din plastic sunt cele mai intalnite, fiind si cele care ofera posibilitatea in numar cat mai mare de a personaliza si de a opta pentru modelele potrivite in functie de tinuta, anotimp, sau alte criterii de alegere ale clientilor.

In ciuda faptului ca majoritatea producatorilor sustin faptul ca in momentul in care alegem o husa xiaomi trebuie sa tinem cont in primul rand de rezistenta acesteia si de garantia pe care o ofera privind protectia de care va dispune telefonul, cumparatorii sunt interesati cel mai mult de modul in care arata telefonul lor.

Motiv pentru care , creatorii carcaselor din plastic au incercat sa imbine cele doua criteria foarte importante, realizand astfel carcase cu un aspect foarte placut dar si rezistente.

De asemenea, motivul pentru care carcasele din plastic se gasesc in numar atat de mare este unul simplu, materialul acesta este foarte maleabil si cu ajutorul lui se pot realiza numeroase obiecte, iar carcasele pentru telefoanele mobile sunt extrem de cautate.

Protectia pe care o acorda plasticul este destul de ridicata, insa trebuie sa fim foarte atenti si atunci cand cumparam o astfel de husa blackberry deoarece conteaza foarte mult modul in care a fost fabricata, finisata si la fel de important este tipul plasticului din care a fost realizata.

Varietatea estetica pe care o aduc aceste carcase ofera totodata posibilitatea clientilor sa opteze pentru personalizarea acestora, reusind astfel sa-si puna amprenta asupra carcasei dorite, telefonul fiind astfel definit. Avantajele acestor carcase nu se termina aici, termoconductibilitatea fiind alt beneficiu care opreste supra incalzirea telefoanelor.

Un amestec intre plastic si silicon il reprezinta carcasele din TPU. Acest material folosit in industrie are numeroase proprietati ce adapteaza perfect telefoanelor mobile, cum ar fi rezistenta la temperaturile foarte scazute. De asemenea, materialul din care este realizat este mult mai maleabil, lucru ce aduce un plus de protectie telefoanelor in cazul caderii lor.

O diferenta intre silicon si acest material realizat dintr-o combinatie de silicon cu plastic, o reprezinta faptul ca dupa o folosire chiar si de cativa ani a acestei carcase, ea ramane in continuare lipita de telefon, lucru care nu este intalnit prea des si la carcasele din silicon sau cauciuc.

De asemenea, faptul ca este facut dintr-un material mai flexibil dar tot odata rezistent si rigid il face placut la atingere, iar pe langa acest lucru carcasele din TPU dar si din plastic sunt impotriva prafului.

Acesta nu se poate forma atat de usor precum la carcasele din alte materiale. Deobicei, aceste tipuri de carcase din TPU si plastic sunt alese atat pentru designul lor cat si pentru rezistenta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *