Care sunt acoperirile de baza pe care trebuie sa le includa asigurarea mea?

pentru-pat.ro
Share Button

Daca ezitati cu privire la ceea ce ar trebui sa includeti in asigurarea locuintei si ce acoperiri puteti omite, va spunem care sunt acoperirile de baza pentru a facilita contractarea produsului cu compania de asigurari cu care decideti sa va asigurati locuinta.

Asigurarea locuintei acopera daunele materiale din interiorul acesteia, pe langa daunele care pot fi cauzate de apa sau incendiu, fenomene atmosferice, sticla sparta si, de asemenea, daune rezultate din scurtcircuite electrice, defectiuni sau furturi.

De asemenea, acoperirea daunelor cauzate de raspunderea civila cauzata de daune sau vatamari care pot fi cauzate altor persoane sau bunurilor acestora de la domiciliul asiguratului nu poate lipsi.

Nu va puteti gandi la ce vorbim? Imaginati-va ca de la o fereastra a casei voastre cade un obiect care ar putea dauna cuiva care trece pe strada in acel moment; gandeste-te la fisuri care ar putea aparea in casa unui vecin in timp ce faci reforma sau umiditate care pot aparea… cum sunt toate aceste ipoteze reglementate? Prin raspunderea civila care acopera aceste reparatii si despagubirile corespunzatoare pe care ar trebui sa le platim celor afectati de aceste accidente.

Cel mai important lucru este ca stim in detaliu care sunt acoperirile asigurarii noastre de locuinta pentru a sti cand si ce putem solicita de la companie.

Lucrul obisnuit este ca acestea includ garantii care protejeaza proprietarul impotriva daunelor materiale, furtului, raspunderii civile, deteriorarii estetice sau apararii juridice, dar puteti selecta si acoperiri optionale, cum ar fi reparatiile aparatelor sau serviciul DIY, totul depinde de politica contractata. In plus, daca aveti de gand sa va inchiriati locuinta, trebuie sa stiti ca una dintre acoperirile oferite de companii este protectia impotriva neplatii chiriilor sau a daunelor rau intentionate de catre chirias.

Prestige Insurance Broker de Asigurare este locul potrivit din care sa cumperi asigurarile.

Continutul asigurarii, cum influenteaza acestea politica?

Are o influenta decisiva atunci cand decideti care este cea mai buna asigurare pentru casa dvs. Trebuie sa cunoasteti valoarea reala a continutului casei, deoarece prima finala va depinde de ele.

Dar stiti ce este continutul si cum il puteti calcula?

Acest termen se refera la capitalul total care rezulta din adaugarea valorii imobilului care se afla in interiorul casei, inclusiv mobilier, electrocasnice, imbracaminte, efecte personale sau bijuterii etc.

Este convenabil sa compari mai multe companii de asigurari de origine on-line?

Cu exceptia cazului in care sunteti un expert in domeniu, cunoasteti in detaliu acoperirile sau aveti sfaturi directe, recomandarea noastra este, fara indoiala, sa comparati diferite asigurari de locuinta inainte de a lua decizia finala; abia atunci o poti obtine pe cea care se potriveste cel mai bine circumstantelor tale personale, economice si sa faci cea mai buna alegere atunci cand semnezi pentru o asigurare.

Inca nu stii ce elemente ar trebui sa contina o asigurare a casei?

Verificati in detaliu, in ceea ce priveste continentul, care sunt daunele acoperite de polita asiguratorilor pe care doriti sa o contractati. Fiecare asigurator este instruit sa va raspunda tuturor intrebarilor si sa va ofere cele mai bune solutii in ceea ce priveste o asigurare.

Cum sa calatoresti in siguranta

Nu exista un loc fara crime in lumea asta. Indiferent daca esti un calator incepator care se aventureaza pentru prima data sau un veteran pasionat de calatorii care a vazut si a facut totul, necazurile sigurantei in timpul calatoriei ii ingrijoreaza pe toata lumea in egala masura.

In timp ce sunteti incantat sa experimentati goana culturilor incitante, oameni interesanti si aventuri pline de sange, cineva din jurul unui colt intunecat se pregateste sa ploua pe parada voastra. In calitate de cunoscatori ai calatoriilor, nu ne-ar placea ca cineva ca asta sa-ti strice experienta, altfel uimitoare! Asa ca, in loc sa va avertizam despre pericolele lumii pe care batranii nostri ne-au predicat.

Fii inteligent si asigura-te! Asigurarea de calatorie este cea mai sigura modalitate de a va face calatoriile intr-o natiune necunoscuta in siguranta si in siguranta, orice ar fi. Ca o echipa care implineste mii de vise de calatorie din ultimii 10 ani, juram pe asigurarea de calatorie atunci cand vine vorba de aventuri internationale.

Nu va expuneti obiectele de valoare in public. Impachetati inelele grele cu diamante si colierele de aur si incercati-le cu bijuterii vechi! Acel DSLR scump de 1000 de dolari in jurul gatului tau ar putea sa te transforme intr-o tinta. Mai bine pastrati-l in siguranta in rucsac si scoateti-l cand gasiti ceva demn de capturat.

Primul pas catre siguranta in timpul calatoriei este sa obtineti vaccinurile adecvate, recomandate de medicul dumneavoastra.

Nu te pune pe radarul banditilor. Incearca sa nu iesi in evidenta prin felul in care te imbraci si evita sa porti lucruri care striga „Turisti”. Imbracati-va discret si incercati sa va amestecati cu localnicii.

Invata elementele de baza ale limbii locale. Nu numai ca este eficient sa te deplasezi in imprejurimi, dar rostirea unor cuvinte locale va alunga si agresorii. Ei nu vor face greseala sa se gandeasca la tine ca pe cineva nou.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *