Care sunt avantajele sistemului iOS?

Telekom.ro
Share Button

Care sunt avantajele sistemului iOS?
In general telefoanele nu mai sunt alese in functie de capacitatea de stocare ci se iau in calcul mai mullte detalii cum ar camera foto, durata de viata a bateriei, procesorul, dimensiunile si sistemul de operare.

Acum ca piata este plina de telefoane smart, fiecare firma a inceput sa concureze in ceea ce priveste produsele pe care le pun la dispozitia publicului si au incercat sa ajute sistemele de operare sa devina mai bune brusc, pentru a oferi clientilor experiente din ce in ce mai bune. Batalia se da intre mai multe firme, dar runda finala se da intre sistemul de operare Android si iOS.

In ceea ce priveste iPhone, oamenii sunt in permanenta cautare de accesorii pentru iPhone. Din fericire pentru utilizatorii de iPhone, aceste accesorii se gasesc foarte usor.

In ceea ce priveste sistemele de operare iOS este destul de diferit fata de Android si de aceea va prezentam avantajele si dezavantajele acestuia.

In ceea ce priveste stabilitatea si securitatea iOS ruleaza in acelasi mod pe toate telefoanele si situatiile in care acestea dau erori sau se blocheaza sunt destul de rare.

App store este magazinul pentru aplicatii pe care il ofera Apple si este mult mai vast decat Android Market, si produsele oferite sunt mai sigure dar multe dintre ele sunt contra cost. Procedura prin care o aplicatie este aprobata este putin mai complicata fapt ce aduce o garantie in plus in ceea ce priveste calitatea lor.

pentru-pat.ro

iOS permite crearea unor liste cu lucruri pe care trebuie sa le faceti. Acest lucru este considerat a nu fi foarte spectaculos doar ca listele acestea sunt location aware, deci daca de exemplu doriti sa cumparati becuri atunci cand treceti pe langa magazine de electronice care sunt listate si in Maps telefonul va anunta si va aduce aminte.

Pentru cei care  editeaza pozele direct in telefon, optiunile pentru editare sunt mai multe pentru sistemul de operare iOS decat pentru Android iar camera are si un shortcut in home.

Datorita imbunatatirilor facute asupra sistemului de operare iOS textele scrise in mail se pot edita si campurile se completeaza cu drag and drop.

iMessage este o aplicatie care permite comunicarea gratuita intre toate telefoanele care au iOS 5 si lasa posibilitatea de a abandona conversatiile de pe telefon si de a le relua pe iPAd de exemplu.

iOS este un sistem de operare simplu si intuitiv. Este o platforma unica dedicata unui singur tip de dispozitiv. In ceea ce priveste sistemul de operare Android acesta trebuie adaptat la smartphone cu tastatura sau cu ecran tactil sau cu amandoua.

Unul din cele mai mari dezavantaje ale iOS este faptul ca majoritatea accesoriilor sunt mai scumpe.

Nu are un buton back ceea ce este un alt inconvenient. Cu toate ca pe ultimele versiuni s-a incercat remedierea acestei probleme, din acest punct de vedere inca se mai prefera Android.

Pe iOS nu se pot seta aplicatii de baza iar sistemul de notificare este destul de complicat. Neavand widget-uri accesul la aplicatii se face mai greu si poate deveni deranjant in cazul in care aveti aplicatii pe care le folositi des si doriti sa le aveti pe ecran.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *