Care sunt beneficiile unui ansamblu rezidential cu acces la diferite facilitati?

Care sunt beneficiile unui ansamblu rezidential cu acces la diferite facilitati
Share Button

Complexele rezidentiale ofera adesea rezidentilor lor acces la facilitati care nu sunt disponibile in comunitatea inconjuratoare. Aceste facilitati pot include o piscina, un loc de joaca si o sala de sport. Aceste caracteristici pot face ca traiul intr-un complex rezidential sa fie mai confortabil si mai accesibil decat traiul intr-un mediu comunitar.

In plus, un complex rezidential poate oferi un stil de viata mai superior decat traiul intr-un mediu comunitar. Din aceste motive, multi oameni aleg sa cumpere apartamente noi Presidentresidence.

Unele dintre avantajele pe care le ofera locuirea intr-un complex rezidential sunt ca copiii tai se vor putea juca in apropiere si vei avea acces usor la magazine si alte facilitati. In plus, daca locuiesti intr-o comunitate, probabil ca iti va fi mai usor sa ajungi la serviciu sau la scoala, deoarece vei avea mai putine distante de parcurs. Daca esti in cautarea unui loc sigur si confortabil pe care sa il numesti casa, un complex rezidential este o optiune excelenta.

Cum va fi viata intr-un complex rezidential?

Ansamblul rezidential este un ansamblu de apartamente, garsoniere sau penthouse, grupate intr-un complex format din una sau mai multe cladiri.

Beneficiile sociale si organizatorice reprezinta avantajele de a locui intr-un complex rezidential, cum ar fi interactiunile sociale, proximitatea fata de facilitati si comoditatea.

Complexul President Residence isi propune sa ofere noilor chiriasi toate avantajele de care au nevoie intr-un complex rezidential modern. Bucura-te de cele mai recente facilitati avansate din punct de vedere tehnologic si de un design elegant, fara a pierde timpul. In acest complex se ofera de asemenea, mult spatiu pentru tine si cei dragi.

Telekom.ro

Cu o gama de planuri de etaj vibrante si elegante din care poti alege, exista ceva pentru toata lumea. Si cu o locatie care este convenabil de aproape de toata actiunea si divertismentul pe care le poti dori, nu va trebui sa iti faci griji ca vei pierde ceva. Lasa complexul President Residence sa fie noua ta casa.

Ambitia dezvoltatorilor s-a concretizat intr-un proiect ambitios, iar viitoarele cladiri sunt proiectate foarte aproape de cele mai importante repere ale orasului. La doar cateva minute de centrul orasului Craiova, President Residence se afla foarte aproape de cea mai mare zona comerciala din oras, punand la dispozitia rezidentilor complexului numeroase magazine si spatii comerciale la indemana.

Noul complex se afla chiar in inima orasului. Cu spatii verzi frumoase, locuri de joaca, piste de biciclete si o atmosfera moderna, va fi o evadare perfecta din agitatia orasului. Energia abundentei cladirilor te va aduce aproape de natura si te va face sa te simti ca si cum ai fi intr-un oras nou si interesant.

President Residence va oferi acces usor la centrul orasului, cu o varietate de locuri de cumparaturi la indemana. Complexul va include, de asemenea, o varietate de spatii verzi in care te poti relaxa si o multime de oportunitati de recreere. De asemenea, complexul se afla la doar cateva minute de mers pe jos de anumire universitati, ceea ce il face o alegere excelenta pentru studenti.

Ce sunt condominiile?

Cercetatorii au urmarit cea mai veche utilizare cunoscuta a formei de proprietate a condominiului intr-un document din Babilonul secolului I.  Cuvantul condominiu isi are originea in latina .

Condominiu este un cuvant latin inventat , format prin adaugarea prefixului con- „impreuna” la cuvantul dominium „dominiu, proprietate”. Intelesul sau este, prin urmare, „stapanire comuna” sau „coproprietate”.

Condominia (pluralul latin al lui condominium ) se referea initial la teritoriile asupra carora doua sau mai multe puteri suverane impartaseau suveranitatea comuna. Aceasta tehnica a fost folosita frecvent pentru a solutiona litigiile de frontiera atunci cand mai multi reclamanti nu au putut conveni asupra modului de impartire a teritoriului in litigiu.

De exemplu, din 1818 pana in 1846, Tara Oregon a fost un condominiu asupra caruia atat Statele Unite , cat si Marea Britanie au impartit suveranitatea comuna pana cand Tratatul Oregon a rezolvat problema prin impartirea teritoriului de-a lungul paralelei 49 si fiecare tara castigand suveranitatea exclusiva a unei parti.

Diferenta dintre un complex de resedinte, cum ar fi un bloc de locuinte, si un condominiu este pur legala. Nu exista nicio modalitate de a diferentia un condominiu de orice alta cladire rezidentiala doar privind sau vizitand-o.

Ceea ce defineste un condominiu este forma de proprietate. O cladire dezvoltata ca condominiu (si vanduta in unitati individuale catre diferiti proprietari ) ar putea fi construita intr-o alta locatie ca (de exemplu) o cladire de apartamente (dezvoltatorii ar pastra proprietatea si ar inchiria unitati individuale diferitilor chiriasi).

Acolo unde un condominiu este in esenta o cladire de apartamente, din punct de vedere practic, constructorii tind sa construiasca condominii la standarde de calitate mai inalte decat ansamblurile de apartamente din cauza diferentei dintre piata de inchiriere si cea de vanzare.

pentru-pat.ro

Acestea sunt de obicei putin mai mari decat apartamentele si sunt adesea construite in stilul unei case de oras , in regiunile in care casele unifamiliale sunt comune.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *