Care sunt cele mai atractive joburi in Sri Lanka?

Telekom.ro
Share Button

Care sunt cele mai atractive joburi in Sri Lanka?Un numar mare de cetateni romani castiga un salariu foarte mic in tara noastra, motiv pentru care se gandesc din ce in ce mai serios sa isi caute un loc de munca in strainatate. Exista diferite agentii care plaseaza forta de munca in strainatate, iar acestia isi pot incerca norocul, si de ce nu, pot ajunge sa lucreze in diferite tari straine.

Mai nou, exista firme care recruteaza personal pentru diferite companii din Asia. Cei interesati pot aplica pentru a deveni de exemplu muncitori strainatate Sri Lanka, iar astfel pot ajunge sa lucreze in aceasta tara, si de ce nu, isi pot crea acolo un viitor.

Cu stabilitate noua, o economie in crestere si una dintre cele mai performante piete bursiere din lume, Sri Lanka este un loc minunat de a trai si de a lucra. In ultimii ani, posturile vacante in unele dintre industriile prospere ale tarii au atras solicitanti din intreaga lume. Dar cine ofera oare cele mai mari salarii sau cel mai mare salariu? Iata cateva dintre cele mai bine platite locuri de munca din Sri Lanka, care va vor ajuta sa castigati cat mai multi bani pentru a va asigura viitorul.

Manager zonal

Managerul de zona este un job de vanzari sofisticat care urmareste monitorizarea nevoilor si preferintelor clientilor intr-o anumita regiune. Acestia sunt, de obicei, responsabili de activitatea desfasurata de mai multi manageri de vanzari intr-o anumita zona si urmaresc cat de bine functioneaza efectiv tacticile de vanzari ale unei companii. Functiile managerului zonei pot fi extinse si lucreaza cu clientii si personalul. Salariul lor ajunge la 1,6 milioane LKR.

Inginer constructii civile

Lucrul pe infrastructura din Sri Lanka este o pozitie valoroasa. Acesti profesionisti se concentreaza pe poduri, tuneluri, drumuri si canale. De asemenea, lucreaza la baraje, zgarie-nori, cai ferate si orice structura care aduce beneficii societatii in general. Un fundal educational puternic in inginerie poate duce la o cariera de inginerie civila de succes, fie ca este vorba de guvern sau companii private. Inginerii civili din Sri Lanka pot ajunge pana la 1,7 milioane LKR anual.

Lider de proiect

Poate fi dificil chiar expertii IT sa cunoasca diferenta dintre un manager de proiect si un lider de proiect si deseori depinde de natura companiei si a proiectului. In mod normal, un manager de proiect are mai mult rol de supraveghetor in timp ce liderul de proiect se afla in domeniu, motivand lucratorii in locul manipularii documentelor. Liderul de proiect poate fi acolo pentru a raspunde intrebarilor angajatilor si pentru a furniza date grele despre progresele pe care le-au facut lucratorii, pe care managerul de proiect le poate transmite clientilor. Pentru rolul lor, liderii de proiect castiga 1,75 LKR.

Java Developer

Scriptul Java este cea mai populara forma de limbaj de calculator utilizata in software-ul de afaceri, deci nu este surprinzator faptul ca lucratorii cu competente in dezvoltarea si codarea software-ului Java sunt platiti foarte bine. De obicei, dezvoltatorii Java au un background in informatica si au experienta in crearea de software. Ei pot lucra cu salarizare, software de management de proiect, site-uri web ale companiei sau protectia datelor. Acest loc de munca se plateste 1,8 LKR pe an.

Inginer de securitate

Indiferent daca lucreaza intr-un birou sau pe teren, inginerii de securitate joaca un rol important in crearea si imbunatatirea unui mediu de lucru sigur. Obiectivele lor principale implica reducerea riscurilor asociate cu proiectele si asigurarea faptului ca pagubele vor fi minime in caz de urgenta. In Sri Lanka, ei castiga anual 1,8 milioane de LKR.

Manager de proiect

Sucursala Institutul de Management al Proiectelor din Colombo contribuie la dezvoltarea managerilor profesionisti de proiect care sunt capabili sa gestioneze personalul, clientii si termenele limita. Ei supravegheaza fiecare aspect al proiectului si raporteaza clientilor si supraveghetorilor. Managerii de proiect se lupta cu bugetele, cererile si documentele. Pozitia complexa, in cerere, depaseste 2,7 milioane LKR anual.

Manager financiar

Sri Lanka are intotdeauna posturi vacante pentru contabili specializati si calificati, si care include pozitii contabile in partea de sus. Managerii de finante pot evalua sanatatea monetara a intreprinderilor atat mari, cat si mici. Intelegerea profitului si pierderilor, a programelor informatice relevante si a planului corect de impozitare este esentiala. Acest loc de munca important este, de asemenea, de 2,7 milioane LKR anual.

Manager de relatii bancare

pentru-pat.ro

Bancile angajeaza manageri pentru a servi mai bine clientii, fie ca sunt persoane fizice sau firme. Acestia asigura satisfactia clientilor, promoveaza noi servicii bancare si ofera raspunsuri in ceea ce priveste intrebarile despre imprumuturi si conturi. Acesti manageri de relatii bancare pot inregistra venituri maxime de 2,7 milioane LKR pe an.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *