Care sunt cele mai bune smartphone-uri Dual SIM Dual Active ?

Share Button

Care sunt cele mai bune smartphone-uri Dual SIM Dual Active ?
Smartphone-urile Dual SIM Dual Active sunt singurele telefoane existente pe piata in momentul de fata care pot fii utilizate in acelas timp in doua retele diferite . Mai pe intelesul tuturor , de pe acest tip de telefoane se pot initia si primi apeluri , in acelas timp , de pe doua retele de telefonie diferite .

Oricat de performate sunt aceste gadget-uri la un moment dat tot se defecteaza , insa nu va faceti griji www.magazingsm.ro , un site specializat in comercializarea de piese telefoane mobile  , este alaturi de dumneavoastra in permanenta .

Daca nu stiati exista mai multe categorii de telefoane Dual SIM . Iata care sunt acestea si care sunt principalele diferente dintre ele :

1.    Dual SIM Pasive – in aceasta categorie intra telefoanele Dual SIM traditionale . Chiar daca au slot-uri pentru doua cartele  , utilizatorul nu le poate utiliza simultan . Adica , numai o singura cartela este activa , cea pe care utilizatorul o doreste , si numai de pe aceasta se pot initia si primi apeluri . Cartelele pot fii schimbate intre ele prin intermediul unui buton sau a unei optiuni care se regaseste in meniu .

2.    Dual SIM Dual Standby sunt cele mai mai des intalnite telefoane Dual-SIM . Datorita faptului ca , costurile de implementare sunt foarte mici  , foarte multi producatori aleg sa lanseze pe piata astfel de telefoane Dual SIM . Acestea difera de cele Dual SIM Pasive prin faptul ca pot fii conectate in acelas timp la doua retele de telefonie mobila insa pot primi si initia apeluri numai catre una dintre ele .

3.    Dual SIM Dual Active – dupa cum va spuneam si cateva ruduri mai sus , smartphone-urile din aceasta categorie sunt capabile sa initieze si sa primeasca apeluri , simultan ,din doua retele diferite . Astfel , nu e de mirare ca acestea sunt cele mai apreciate de catre utilizatori .
Cele mai bune smartphone-uri Dual SIM Dual Active prezente pe piata in momentul de fata sunt :

–    Sony Xperia M Dual –  este unul dintre cele mai ieftine telefoane Dual SIM Dual Active . Terminalul reprezinta o optiune interesanta pentru cei care doresc un smartphone Dual SIM cu tehnologii de top la un pret accesibil . Pentru cei 1.050 de lei pe care trebuie sa ii scoateti din buzunar la achizitia acestui model beneficiati de un ecran qHD de 4,8’’ , un chipset  Snapdragon 400 cu procesor Quad-Core de 1.2GHz , 1GB RAM , o camera foto de 8MP si un acumulator de 2330 mAh .

–    HTC Desire 700 – un smartphone cu un design spectaculos , care va duce imediat cu gandul la gama HTC One , pentru care trebuie sa platiti in jur de 1.300 lei . Terminalul vine la pachet cu un ecran de 5’’, un chipset Snapdragon 400 cu procesor Quad-Core , 1GB de RAM si un acumulator de 2100 mAh.

–    HTC One Dual SIM – cu un pret putin mai mare decat HTC Desire 700 ,  aproximativ 2.000 lei , acest smartphone este considerat unul dintre cele mai bune modele Dual SIM existente pe piata in momentul de fata .

–    Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM GT-N9002 este un terminal spectaculos cu dotari de top pentru care trebuie sa platiti aproximativ 2.250 lei . Modelul dispune de un chipset foarte performant , Snapdragon 800 , si un acumulator puternic de 3200 mAh .

–    Samsung Galaxy S5 Duos – ceva mai costisitor decat modelul precedent , si anume 2.500 lei , modelul inspirat de Galaxy Note 3 se adreseaza utilizatorilor experimentati.

Iata cateva optuni cu adevarat intersante pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa isi achizitioneze un smartphone Dual SIM de foarte buna calitate la un pret accesibil .

 

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *