Care sunt cele mai cunoscute probleme ale dispozitivelor iPhone 6s?

pentru-pat.ro
Share Button

Care sunt cele mai cunoscute probleme ale dispozitivelor iPhone 6s?Pentru fanii dispozitivelor iPhone, terminalele iPhone 6s pot reprezenta cea mai buna solutie in momentul in care au nevoie de un smartphone nou, insa situatia lor financiara nu le permite sa isi cumpere un dispozitiv de generatie mai noua.

Cu toate acestea insa, si aceste dispozitive de generatie mai veche de la Apple, pot functiona bine sau foarte bine, chiar daca unii utilizatori s-au confruntat odata cu trecerea timpului, cu diferite probleme de functionare.

Tocmai din acest motiv, va vom prezenta in urmatoarele randuri cateva probleme comune ale acestor dispozitive, iar dvs. veti stabili daca aveti sau nu nevoie de un asemenea smartphone.

Ecran spart

Telekom.ro

Cele mai multe terminale iPhone 6 au nevoie de un nou display iPhone 6s, atunci cand au fost scapate pe jos, iar ecranul orifinal s-a crapat. Ei bine, o asemenea dauna este provocata strict de catre neglijenta utilizatorului, care va suporta din propriul buzunar costurile reparatiei.

Iphone 6s nu se incarca

Exista pana in prezent un numar destul de mare de proprietari de iPhone 6 care se plang ca nu pot incarca dispozitivul. Acestea se conecteaza in mod normal si nu se intampla nimic sau se va incarca la fel de repede ca pana acum.

Solutii potentiale:

  • Asigurati-va ca utilizati cablul si incarcatorul de perete livrat impreuna cu iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Daca incarcatorul sau cablul pe care incercati sa il utilizati nu este certificat de Apple, atunci acesta ar putea fi principalul motiv datorita caruia terminalul nu se incarca.
  • Incercati sa utilizati o alta priza de perete, un cablu diferit si un incarcator diferit. Se poate ca priza sau accesoriile sa nu fie functionale.
  • Uitati-va la conectorul de pe cablul dvs. si portul de pe iPhone. Asigurati-va ca sunt curate si fara praf. Aveti posibilitatea sa suflati in port pentru ao curata sau utilizati o perie cu peri moi.
  • Exista rapoarte ca, daca tineti cablul de incarcare intr-un mediu umed sau umed, conectorul se poate coroda. Daca cablul de incarcare al terminalului este umed, atunci nu ar trebui sa-l conectati deoarece puteti deteriora portul iPhone. Daca se pare ca este corodat sau exista ceva pe conectori pe care nu il puteti indeparta cu o carpa din microfibra, atunci merita sa luati cablul intr-un magazin Apple pentru a le arata care este problema, iar cei de la magazin cor puea sa va inlocuiasca accesoriul iPhone cu un alt accesoriu original.
  • Incercati sa resetati dispozitivul in timp ce acesta este conectat la incarcator, tinand apasat butoanele Sleep / Wake si Home timp de 10 secunde pana cand apare logo-ul Apple.
  • Exista sansa ca bateria sa se afle intr-o stare nu tocmai buna, iar astfel va fi necesar sa va luati dispozitivul iPhone si sa il duceti intr-un magazin Apple acolo unde cei de la magazin pot vedea despre ce este vorba, si va pot vinde o baterie iPhone noua.

Fireste, acestea nu sunt singurele probleme care pot aparea in cazul in care discutam despre terminale iPhpne 6s. Alte dispozitive nu se pot conecta la functii precum wifi, date mobile sau GPS. Alte telefoane se pot restarta singure, fara a fi atinse de catre utilizatori.

Cu toate acestea insa, nu este neaparat ca in cazul in care va alegeti un asemenea dispozitiv, sa treceti printr-o astfel de situatie neplacuta, si sunt sanse mari ca terminalul iPhone 6s sa functioneze foarte bine.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *