Care sunt cele mai interesante aplicatii de fotografie pe Android?

Telekom.ro
Share Button

Care sunt cele mai interesante aplicatii de fotografie pe Android?Smartphone-urile sunt dispozitivele pe care le indragim cu totii, si pe buna dreptate. Fiecare persoana foloseste in fiecare zi in diferite scopuri smartphone-ul, iar din acest motiv isi doreste un dispozitiv foarte performant.

Cei mai multi utilizatori aleg dispozitive cu sistemul de operare Android, pentru ca sunt mai usor de utilizat, dar si de personalizat. In cazul in care aveti nevoie de un dispozitiv nou, puteti alege un model de la Huawei. Exista multe telefoane mobile Huawei, care dispun de specificatii tehnice impresionante, si care au preturi mult mai atractive decat dispozitivele Samsung de exemplu.

Daca aveti de gand sa va cumparati un telefon mobil Huawei, puteti instala cateva aplicatii foto incredibile, care va vor ajuta sa obtineti fotografii fabuloase. Iata cateva dintre cele mai interesante aplicatii de fotografie pentru Android, pe care le puteti avea instalate pe dispozitivele Huawei:

Adobe Lightroom CC

Interfata simpla si functiile de sincronizare excelente ale Adobe Lightroom CC , un instrument bazat pe cloud, va faciliteaza gestionarea si editarea fotografiilor de oriunde. Are multe caracteristici, inclusiv suport pentru fotografii RAW, presetari si instrumente avansate de editare. Puteti descarca si edita fotografii gratuit, dar trebuie sa platiti pentru functii avansate si sincronizare foto, de exemplu.

Snapseed

Proiectata de Google, Snapseed este o aplicatie populara de editare a fotografiilor, care nu numai ca are functii de editare foto de zi cu zi, ci si functii avansate, precum editarea selectiva si instrumentul de vindecare.

Snapseed este complet gratuit cu o interfata simpla de utilizat, excelenta pentru incepatori si profesionisti, si cu siguranta puteti instala aplicatia pe oricare dintre telefoanele mobile Huawei.

VASCO

Aplicatia de editare a fotografiilor VSCO are presetari de filtrare cu un singur acces care fac ca fotografiile dvs. sa para un film clasic. VSCO are multe instrumente de editare, pachete presetate, o camera incorporata cu comenzi manuale si o platforma de partajare a fotografiilor in care va puteti publica imaginile si va puteti angaja cu alti pasionati de fotografie.

ProShot

ProShot este o aplicatie avansata pentru camere cu moduri automate si manuale. Acesta va ofera un control complet asupra vitezei de expunere, a expunerii, a ISO, etc. Are, de asemenea, caracteristici avansate, cum ar fi time-lapse si bracketing.

Facetune

Facetune este cunoscuta ca o aplicatie selfie. Caracteristicile sale includ estomparea imperfectiunilor, reglarea culorilor, albirea dintilor si chiar redimensionarea completa a fetei, ceea ce a fost un succes in randul utilizatorilor.

Lens Distortions

Lens Distortions, care este renumit pentru excelentele plugin-uri si aplicatii pentru dispozitive desktop, are acum aplicatia Lens Distortions. Aceasta aplicatie face fotografiile sa para si mai realiste. Versiunea gratuita are cinci filtre gratuite, in timp ce versiunea premium are aproximativ 250.

Acestea sunt doar cateva aplicatii pe care le puteti instala pe orice telefoane mobile Huawei (smartphone-uri), pentru a obtine cele mai interesante fotografii. Puteti insa sa instalati si diferite alte aplicatii, pentru divertisment.

pentru-pat.ro

Cu un dispozitiv Huawei, nu veti intampina probleme in ceea ce priveste functionarea telefonului, indiferent de aplicatia instalata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *