Care sunt cele mai mari frustrari ale utilizatorilor de HTC One M8?

Share Button

Care sunt cele mai mari frustrari ale utilizatorilor de HTC One M8?HTC One M8 a aparut pe piata de ceva timp, insa este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de la HTC.

Cei mai multi utilizatori se declara foarte multumiti de comportamentul dispozitivelor, si nu au efectuat nici o vizita in service cu telefonul pentru ca au fost inspirati sa isi pastreze dispozitivele in huse si sa le echipeze cu folie de protectie din sticla pentru ecran, prevenind astfel o inlocuire ecran Htc.

Exista insa si utilizatori care sunt dezamagiti de comportamentul dispozitivelor lor, pentru ca acestea au anumite probleme. Iata cateva exemple concrete:

HTC One M8 nu se va activa

Unii oameni se panicheaza dupa ce One M8-ul lor refuza sa se aprinda, chiar daca ar trebui sa aiba putere. Au incercat sa-l conecteze in incarcator si sa tina butonul de pornire, dar in niciun caz telefonul nu s-a deschis. Aceasta este de fapt o problema comuna cu smartphone-urile si de obicei este usor de remediat.

Solutii potentiale:

  • Primul lucru este de a incerca doar sa tineti apasat de putere butonul pentru un timp. Tineti-l apasat mult mai mult decat v-ati face in mod normal si asteptati. Intervineti timp de 20 de secunde.
  • Incercati sa mentineti apasat puterea si volumul impreuna timp de 10 secunde si ar trebui sa reporneasca.
  • Daca acest lucru nu functioneaza, opriti telefonul si incercati sa mentineti apasat butoanele de pornire si volum in jos pentru o perioada similara. Ar trebui sa obtineti un meniu cu o optiune de repornire
  • Daca tot nu este pornit, incercati sa il conectati la computer prin USB si apoi continuati din nou cu pasii de mai sus.

Daca nimic din toate acestea nu functioneaza, atunci trebuie sa contactati HTC sau sa va deplasati cu telefonul intr-un service gsm pentru ca este posibil ca problema sa fie destul de serioasa si sa nu poata fi rezolvata decat de specialisti.

Telekom.ro

Descarcare rapida a bateriei

Durata de viata a bateriei One M8 va scadea treptat, insa unii proprietari descoperit ca pe zi ce trece, bateria dispozitivelor rezista tot mai putin incarcata, iar aceasta cu siguranta nu este o veste buna pentru ei. Iata in continuare cateva solutii potentiale pentru remedierea acestei probleme:

  • Incercati sa il dezactivati, tineti apasat de putere buton si apasati Oprire, si apoi porniti – l din nou.
  • Accesati Setari> Putere si aruncati o privire la Utilizare si Istoric. Este posibil sa gasiti cauza problemei dvs. aici. Daca exista o aplicatie care iti incurca toata puterea, asigura-te ca este actualizata si, daca este, dezinstalati-o si incercati sa gasiti un inlocuitor.
  • Unii oameni au atribuit problema scanarii Wi-Fi. Accesati Setari> Wi-Fi si atingeti meniul pentru a alege Wi-Fi avansat si asigurati-va ca Scanarea disponibila intotdeauna este oprita.
  • Daca nu sunteti sigur care este cauza, ar putea merita sa incercati o resetare din fabrica. Este o problema, dar exista sanse mari ca One M8 sa functioneze mai bine dupa aceea. Backup toate lucrurile dvs. pretioase si accesati Setari> Backup si resetare> Resetare telefon. Dupa ce ati terminat, aveti grija la ce instalati si asigurati-va ca aveti grija sa reveniti la problema.

Asadar, acestea sunt cateva dintre motivele pentru care se poate spuna ca dispozitivele HTC One M8 le provoaca frustrare utilizatorilor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *