Tag Archives: casa

Cum putem decora de Craciun?

Cum putem decora de Craciun?
Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anului si este cel mai bun moment in care sa va exersati talentul in ceea ce priveste decoratiunile pentru casa si gradina. Decorarea bradului este momentul care incepe intotdeauna cu scoaterea cutiilor cu ornamente din poduri si in care ne bucuram cu totii ascultand colinde si impodobind casa.

Tot acesta este si momentul in care majoritatea gasim cutii intregi cu instalatii de Craciun despre care nu stim daca mai functioneaza sau nu, dar care sunt toate incurcate si ne promitem ca in anul urmator sa le asezam in ordine.

Cum sa iti organizezi locuinta cat mai bine?

Cum sa iti organizezi locuinta cat mai bine?
Un raft metalic sau unul facut din lemn te poate ajuta sa iti organizezi foarte bine spatiul de depozitare din locuinta ta. O casa bine organizata si in care exista spatiu destul va fi confortabila pentru toti cei care locuiesc in ea.

Baia, bucataria, sufrageria si alte spatii in care iti tii lucrurile trebuie organizate ireprosabil, astfel incat sa profiti la maximum de fiecare metru patrat util din casa in care locuiesti.

O sa ajungem sa construim case si pe Luna?

O sa ajungem sa construim case si pe Luna?
Ati observat cum unii oameni aleg sa isi construiasca casele inafara oraselor? Ati observat ca toti tind sa se indeparteze de orase, motivand nevoia de aer mai curat?

Cum nu conteaza daca sunt la 20 de km de un magazin, serviciu sau scoala, pentru ca firmele de constructii case ii sfatuiesc, pentru un profit mai bun cei drept, ca zonele respective vor fi populate si se vor construii cu timpul magazine, benzinarii, policlinici, mall-uri? Daca si dumneavoastra ati observat toate acestea, atunci traiti in Romania anului 2014.