Cat de utila este o casca fara fir pentru gaming?

Share Button

Cat de utila este o casca fara fir pentru gaming?Un echipament de gaming bun poate completa stilul de joc al unui jucator. Achizitionarea de echipamente si accesorii are o foarte mare importanta pentru fiecare gammer, iar pe langa PC-ul ultra performant si periferice, cu siguranta gamerii isi doresc si o casca fara fir. Adaugarea unui set de casti wireless fara fir poate imbunatati semnificativ constientizarea si experienta jocului.

Vom discuta in randurile care urmeaza despre casti fara fir, si veti afla care sunt unele dintre cele mai importante avantaje pe care o casca fara fir le poate aduce pentru un gamer. Daca va place sa jucati tot felul de jocuri pe PC, atunci in mod evident este foarte important sa cunoasteti avantajele pe care vi le poate oferi o casca fara fir.

Gata cu firele plictisitoare.

Castile obisnuite au fire care atarna pana la consola de jocuri, televizor sau computer. Aceste fire se pot incurca cu usurinta, mai ales atunci cand cad pe picioare langa gat sau umar. Firul care se freaca de jucator poate fi enervant si poate arunca toata concentratia.

Telekom.ro

Cel mai rau dintre toate dezavantajele insa este acela ca, cineva ar putea ajunge sa fie blocat de cablu, care ar putea provoca raniri si eventual deteriora unitatea. Utilizand o casca fara fir speciala pentru de jocuri, scapati de firele plictisitoare si de toate problemele asociate acesteia.

Confort mai bun.

Sesiunile de jocuri pot dura cu usurinta ore intregi. Pe masura ce te joci, chiar si cea mai mica cauza de disconfort poate fi mai mult decat suficienta pentru a distruge experienta de joc. Un design defect al castilor cauzeaza puncte de presiune incomode.

Castile fara fir pentru jocuri sunt proiectate pentru a ramane in siguranta fara a va distrage atentia si fara a va crea senzatia de disconfort. De fapt, castile de jocuri wireless sunt atat de confortabile incat probabil ca uitati ca sunt chiar acolo.

Comunicare fara efort.

Una dintre cele mai importante caracteristici care separa castile de joc wireless fara fir de cele obisnuite este prezenta unui microfon bun. Daca setul cu casca fara fir pentru jocuri nu are un microfon incorporat decent, va trebui sa cumparati un microfon separat doar pentru a comunica cu restul echipei.

Acest articol suplimentar poate ocupa spatiu suplimentar in configurare si, daca aveti spatiul limitat, acest lucru poate ajunge sa va blocheze vizualizarea sau sa va impiedice celelalte periferice. O casca fara fir pentru jocuri cu un microfon incorporat este o solutie usoara la acest tip de problema. Alegeti o casca fara fir pentru jocuri, cu functii de reducere a zgomotului, pentru a va asigura ca orice spuneti colegilor dvs. de echipa nu va fi inecat de zgomotul de fundal.

Comenzi audio mai accesibile.

Daca alegeti o casca cu fir obisnuita, ar trebui sa verificati unde este controlul volumului. Exista sanse mari sa fie amplasat undeva pe lungimea firului care conecteaza setul cu casca la computer sau consola. Pozitionarea comenzilor s-ar putea sa nu para o problema la prima vedere, dar imaginati-va daca trebuie sa reglati brusc volumul de iesire al difuzoarelor in timp ce va aflati in mijlocul unei lupte din joc.

Exista sanse mari sa pierdeti in acest tip de situatie. Pe de alta parte, comenzile pentru casti fara fir pentru jocuri si butoanele de volum sunt situate de obicei in setul cu casca in sine, unde este doar o miscare rapida a degetului.

Sunet directional.

Cand jucati anumite tipuri de jocuri competitive, este absolut necesar sa puteti auzi de unde vine adversarul. Din pacate, castile stereo ofera un sunet directional foarte limitat pentru a va oferi o reprezentare exacta a locului de unde provine sunetul. Castile fara fir de top, pentru jocuri, au un sunet surround care va va ajuta foarte mult sa identificati pozitia tintei inainte de a fi in vizor.

Concentratie imbunatatita.

In afara de sunetul de inalta calitate, o casca de jocuri wireless poate, de asemenea, sa va ofere un avantaj competitiv. Cele mai bune casti de jocuri wireless disponibile in prezent pe piata sunt proiectate pentru a bloca cat mai mult zgomot extern posibil. Cand te afli in mijlocul unui joc, trebuie doar sa auzi ce conteaza. Aceste sunete pot include pasii unui inamic care se ascunde intr-un joc FPS, un hohot indepartat al unei alte masini de curse in jocurile de curse sau indicii audio de la personaje cu putin inainte de a-si executa miscarile in jocurile de lupta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *