Ce avantaje are iPhone in fata telefoanelor Android?

Telekom.ro
Share Button

Ce avantaje are iPhone in fata telefoanelor Android?Dat fiind faptul ca in clipa de fata, avem cu totii nevoie de smartphone-uri performante, este firesc ca utilizatorii sa isi indrepte atentia spre cei mai importanti producatori de pe piata. Exista persoane care prefera sistemul de operare Android, motiv datorita caruia, isi aleg un smartphone de la Samsung sau Huawei.

Foarte multi utilizatori insa, isi doresc un dispozitiv iPhone de la Apple, care are sistemul de operare iOS, si care vine cu multe avantaje in fata telefoanelor Android. Veti afla despre ce este vorba, in continuarea acestui articol.

  1. Coerenta si usurinta de utilizare

Datorita interfetei simple si popularitatii iPod touch-urilor, care au aceeasi interfata, iPhone-ul se simte foarte familiar utilizatorilor. Cu Android, este usor sa configurati aplicatiile incorect, ceea ce duce adesea la faptul ca aplicatia nu functioneaza la fel de bine cum s-a dorit sa functioneze.

IPhone va asigura ca toate aplicatiile si functiile indeplinesc modul in care Apple si-a propus sa faca, ceea ce permite o experienta de utilizator foarte simpla. Adesea, utilizatorii considera ca aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici iPhone.

In ceea ce priveste consistenta, fiecare iPhone functioneaza la fel, in timp ce fiecare Android functioneaza diferit. Exista chiar si lansatoare separate pentru Android, in functie de furnizorul de telefon pe care il aveti. Desi acest lucru permite mai multa libertate si optiuni, nu este foarte previzibil pentru utilizatori.

In plus, cautarea este mult mai simpla pe iPhone. Mergeti in stanga paginii de pornire si sunteti gata sa cautati. Cu Android, nu puteti activa cautarea aplicatiilor in setarile telefonului sau cautarea aplicatiilor folosind aplicatia Setari Google. Trebuie sa accesati aplicatia Google si sa selectati setarile.

Acest lucru este pur si simplu confuz si complicat. Multi utilizatori nu inteleg de ce aplicatia Setari Google nu este aceeasi cu pagina de setari a aplicatiei Google.

  1. Accesibilitate si Setari

Multi utilizatori necesita optiuni speciale de accesibilitate, care sunt oferite de iPhone. Exista multi utilizatori cu viziune scazuta, precum si utilizatori cu functii motorii mai putin precise. Acesti oameni tind sa iubeasca marea varietate de functii de accesibilitate pentru iPhone.

IPhone-ul va permite, de asemenea, sa intunecati lumina ecranului, lucru util pentru acei utilizatori carora le place sa citeasca noaptea. Spre deosebire de setarile Android, care nu permit ecranului sa se intunece atat cat este necesar.

  1. Puteti actualiza iOS in iPhone oricand doriti

Un alt avantaj major al iPhone fata de Android este ca puteti actualiza iOS in iPhone oricand doriti. Potrivit unui raport recent, aproximativ 80% din dispozitivele iOS rulau iOS 13 – cea mai recenta versiune a sistemului de operare Apple, in timp ce Google a raportat ca Android Nougat era 4,9% din dispozitivele Android. In plus, raportul a indicat faptul ca majoritatea utilizatorilor Android ruleaza in continuare versiunile mai vechi ale sistemului de operare Android.

  1. Valoarea revanzarii: iPhone isi pastreaza valoarea.

iPhone-urile tind sa isi pastreze valoarea destul de bine. Este mai usor sa revindeti un iPhone decat un telefon Android daca doriti un upgrade.

Desi unele dispozitive Android isi pastreaza si valoarea destul de bine, costul actualizarii este mai putin dureros pentru utilizatorii de iPhone.

  1. Mai putine incalcari ale securitatii

Android ofera utilizatorilor o mult mai mare libertate decat iPhone-ul, dar libertatea este costisitoare. Se stie ca continutul rau intentionat acceseaza milioane de telefoane Android, le corupe si le fura informatii importante de la proprietarii lor. Multi utilizatori au gasit, de asemenea, costuri mari pentru factura lor, in urma unui atac de virus pe telefonul lor.

Luand in considerare toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca un numar atat de mare de persoane care au nevoie de un smartphone nou, sa isi indrepte atentia spre dispozitivele iPhone.

Cei care aleg sa isi cumpere un astfel de smartphone, indiferent de model, cu siguranta au nevoie si de accesoriile de protectie elementare. Discutam aici in primul rand despre o folie de sticla care sa protejeze ecranul telefonului.

O husa iPhone este de-asemenea un accesoriu demn de luat in considerare de catre persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un dispozitiv iPhone. Husa iPhone nu doar ca este utila din punct de vedere practic si protejeaza foarte bine dispozitivul, ci poate avea si un avantaj din punct de vedere estetic.

Pe tozmobile.ro, persoanele interesate de huse iPhone, pot descoperi o multime de modele de astfel de accesorii. Exista modele de huse pentru toate modelele iPhone noi, care pot fi confectionate din diferite materiale, precum silicon, piele, cauciuc sau chiar materiale platice.

pentru-pat.ro

In plus, utilizatorii isi pot indrepta atentia si spre diferite alte accesorii iPhone, cum ar fi de exemplu in incarcator wireless, care este compatibil cu cele mai noi modele iPhone la momentul actual. Exista atat de multe accesorii iPhone, iar fiecare utilizator poate alege accesoriul de care considera ca are mai mare nevoie.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *