Ce avantaje au containerele din plastic?

pentru-pat.ro
Share Button

Ce avantaje au containerele din plastic?Cu siguranta cei care au lucrat sau care inca lucreaza in diferite fabrici, unde sunt produse tot felul de componente pentru industria auto de exemplu, sau unde se proudc cuie, suruburi sau alete produse finite marunte, au utilizat si inca utilizeaza containere din plastic precum cele pe care le puteti vedea accesand https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/euro-containers/.

Cei care nu au avut ocazia niciodata de a vedea cum arata interiorul unei fabrici moderne care foloseste aceste solutii de depozitare si de transport, vor putea citi in continuare, care sunt cateva dintre cele mai importante beneficii pe care containerele stivuibile din plastic le ofera.

  1. Sunt usoare

Containerele din plastic care pot fi intalnite in tot felul de fabrici si depozite, au o greutate redusa in comparatie cu cutiile din lemn, care se foloseau in trecut pentru depozitarea si transportul produselor.

In conditiile in care acestea trebuiesc manipulate de catre angajati, este foarte important sa aiba o greutate cat mai redusa, mai ales daca piesele din interior, sunt grele si ele la randul lor.

Telekom.ro
  1. Usor de depozitat

Atunci cand spunem despre acestea ca sunt usor de depozitat, nu ne referim neaparat la greutatea lor redusa. Ele sunt usor de depozitat si datorita faptului ca se pot stivui. In plus, aceste cutii din plastic sunt fabricate in asa fel incat sa incapa perfect pe un palet. Exista cutii de dimensiuni mai mari care incap doar 2 pe un palet.

Alte cutii, pot fi asezate 4 pe palet, pentru a se stivui apoi. Alte cutii de mici dimensiuni pot fi asezate mai multe, cum ar fi 8 cutii de mici dimensiuni, peste care pot apoi stivuite alte cutii.

  1. Usor de transportat

Asa cum sunt usor de depozitat, cutiile din plastic sunt si usor de transportat. De regula, ele pot fi asezate pe carucioare, care nu sunt greu de impins, pentru ca lazile sa fie mutate dintr-un loc in altul.

  1. Au aceiasi greutate

In comparatie cu lemnul care devine mai greu cand intra in contact cu apa, cutiile din plastic isi pastreaza greutatea. In plus, sunt si mai sigure, nu au cuie sau aschii care sa deterioreze produsele, deci sunt ideale pentru a fi folosite in fabrici sau depozite.

Ei bine, daca tot am discutat despre avantajele lor, iata si din ce tip de material plastic pot fi acestea fabricate:

Materiale plastice HDPE

HDPE apartine unei intregi familii de produse, care se bazeaza pe  polimeri sintetici  si au fost descoperite pentru prima data in Marea Britanie inca din anii 1930. De-a lungul ultimilor 100 de ani, niciun alt material nu a avut un impact la fel de dramatic asupra vietii noastre individuale si a industriilor, precum polietilena de inalta densitate (HDPE).

HDPE este un polietilen termoplastic fabricat din petrol. Este cea mai folosita dintre cele trei rasini de polietilena, cu o densitate cuprinsa intre 0,93 si 0,97g / cm3 sau 970 kg / m3. In ciuda faptului ca are o densitate putin mai mare decat polietilena de densitate mica (LDPE), HDPE are o rezistenta la tractiune mai mare.

Acest lucru se datoreaza faptului ca are un grad scazut de ramificare, ceea ce inseamna ca moleculele liniare se impacheteaza mai bine impreuna, iar diferenta de forta o depaseste pe cea a diferentei de densitate.

Cunoscuta pentru versatilitatea, procesabilitatea, costul redus si reciclabilitatea, HDPE a obtinut un succes mare intr-o multitudine de industrii, ceea ce il face astazi unul dintre cele mai utilizate tipuri de materiale plastice.

HDPE are cea mai simpla structura chimica a tuturor polimerilor din plastic, ceea ce face destul de usor procesarea in diferite articole. Acestea devin remarcabil de populare in diferite aplicatii cu valoare scazuta, precum si in scopuri industriale, iar aici amintim navetele si containerele din plastic. HDPE prezinta caracteristici de flexibilitate, rezistenta chimica, duritate si proprietati electrice care nu conduc.

Acum ca ati descoperit si care este tipul de material plastic din care sunt obtinute cutiile si containerele intalnite in fabrici, cel mai probabil doriti sa aflati si care este cel mai renumit producator de pe piata, de la care ar fi indicat sa cumparati asemenea produse.

Ei bine, toti cei interesati de achizitionarea unor navete stivuibile sau boxpaleti, ori containere din HDPE, iti pot indrepta atentia spre Schoeller Allibert, care este lider pe piata in ceea ce priveste solutiile de depozitare si transport.

Un lucru este foarte clar, si anume ca in cazul in care alegeti sa cumparati de la Schoeller Allibert containere din plastic, boxpaleti pliabili, navete stivuibile sau diferite tipuri de lazi; alegeti produse de cea mai buna calitate.

Acestea au o greutate redusa, respecta cerintele igienice care trebuiesc respectate, si sunt versatile, astfel ca se vor adapta cu siguranta in orice situatie, in orice depozit sau chiar si in orice ferma, daca agricultorii cumpara asemenea containere, navete sau boxpaleti din plastic.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *