Ce avantaje ofera piatra naturala in constructii?

Share Button

Amenajarea interioarelor cu piatra naturala vine cu o serie de avantaje foarte importante. O astfel de amenajare, va determina in toate interioarele o atmosfera unica si speciala, aproape magica. Nu doar despre frumusete este vorba insa ci si despre cat de eficient este un astfel de material. Iti prezentam cele mai importante motive pentru care sa alegi piatra naturala.Piatra naturala nu se demodeaza

Un avantaj important pentru care sa folosesti piatra naturala, dupa cum spun specialistii dintr-un magazin de materiale de constructii Targoviste, este faptul ca nu se va demoda. Piatra va ramane un material in trend tot timpul ceea ce reprezinta un mare avantaj. Materialele care pot trece de proba timpului pot fi refolosite de fiecare data pentru ca te vei putea baza pe ele si peste 20 de ani. Ele sunt mereu cea mai buna sursa de inspiratie si un punct din care sa incepi renovarile. Constructorii si designerii prefera piatra naturala si o vad ca pe o solutie de top de ani buni. Indiferent daca vrei un luciu clasic sau mat, cu siguranta piatra naturala este cea mai buna alegere.

Piatra naturala este foarte durabila

Inca din cele mai vechi timpuri, din piatra naturala au fost construite cele mai impozante structuri, care ne-au ramas mosternire si pe care le vedem  drept minuni ale lumii anitice. Empire State Building a fost placa in totalitate cu piatra. Aceste argumente sunt suficient de solide pentru a sustine utilizarea pietrei naturale. 

Telekom.ro

Piatra naturala este foarte versatila

Piatra naturala poate sa fie folosita in combinatie cu alte materiale pentru a placa podelele si peretii, dar si pentru a placa semineele. E buna si pentru a realiza piese de mobilier de buna calitate, inclusiv lavoare si obiecte decorative. Aceasta piata poate fi folosita si pentru piese de mobilier de gradina si pentru amenajari clasice sau pentru amenajari ultra moderne.

Piatra naturala este usor de intretinut

pentru-pat.ro

Un alt avantaj oferit de piatra naturala este ca se intretine foarte usor. Piatra naturala trebuie stearsa imediat atunci cand versi ceva pe ea, trebuie curatata cu substante blande si trebuie tinuta departe de obiecte abrazive insa altceva nu ai ce sa ii faci. Va trebui doar sa o cureti cu sapun de maini diluat in apa, fata otet si fara zeama de lamaie pentru ca acestea ard suprafata. De asemenea, va fi recomandat ca incaltarile murdare sa fie tinute departe de piatra naturala pentru ca particulele de nisip si pamant, pot sa zgarie piatra sau se poate depunde pe ea. Totodata este recomandat ca pe piatra naturala sa nu fie puse obiecte fierbinti indiferent de natura lor si se vor folosi in acest sens suporturi. Daca respecti toate aceste recomandari piatra naturala este cea mai buna optiune.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *