Ce cheltuieli ai cand faci nunta?

pentru-pat.ro
Share Button

Ce cheltuieli ai cand faci nunta?In momentul in care un cuplu se hotareste sa se casatoreasca, in mod evident trebuie sa stie faptul ca au nevoie de o suma destul de mare de bani la dispozitie, pentru a-si plati nunta in totalitate, asta in conditiile in care dupa nunta, isi doresc sa ramana cu toti banii adunati de la cinste.

Asadar, mai intai de toate, trebuie gasita sala in care sa se desfasoare petrecerea de nunta, iar pentru asta, sala trebuie rezervata cu mult timp inainte. Odata cu rezervarea salii, trebuie platit un acont, care poate fi diferit de la o sala de nunti la alta.

Conteaza iarasi mai apoi, ca atunci cand urmeaza sa aiba loc o nunta, ca mirele sa isi aleaga cel mai frumos costum de mire, iar mireasa trebuie sa isi aleaga si ea o rochie de mireasa pe placul ei, iar aceste articole de vestimentatie cu siguranta costa destul de multi bani, plus ca mai trebuie sa isi aleaga si incaltamintea, si accesoriile.

Trebuiesc bani si pentru a face cumparaturile care trebuiesc acasa, pentru servirea invitatilor, iarasi trebuie o suma de bani cheltuita pentru achizitionarea  invitatiilor pentru nunta, conteaza iarasi sa fie banii necesari si pentru plata aranjamentelor florale, plus ca mai sunt si alte cheltuieli mici, care insa se aduna, iar la final, banii cheltuiti sunt destul de multi.

Un alt amanunt foarte important, este acela ca trebuie platit si un fotograf foarte bun, care ofera servicii foto nunta de cea mai buna calitate. De ce? Pentru ca fiecare mire si mireasa isi doresc ca la nunta lor sa vina cel mai bun fotograf, care sa le faca poze de cea mai buna calitate.

Un fotograf profesionist care face poze de nunta, stie sa aleaga cele mai bune cadre, gaseste mereu cele mai bune unghiuri pentru a face poze, si are si aparate foto de cea mai noua generatie la dispozitie, asa ca in mod evident, va face cele mai frumoase poze.

Pe langa pozele de la nunta, conteaza iarasi foarte mult si serviciul video, pentru ca viitorii miri isi vor dori sa isi poata vedea si revedea nunta, asa ca au nevoie de cele mai bune servicii video.

O alta cheltuiala ar fi aceea privind plata serviciilor unui maestru de ceremonii (staroste), iar pretul pentru acest serviciu, difera foarte mult de la un staroste la altul, in functie de popularitatea acestuia.

Iarasi conteaza foarte mult si alegerea unui dj, sau alegerea unui interpret, ori alegerea unei formatii muzicale, asa ca viitorii miri, pentru orice solutie din cele trei prezentate ar opta, vor avea de platit o suma de bani.

Pe langa toate aceste cheltuieli, viitorii miri mai trebuie sa plateasca si meniurile la restaurant, iar pretul meniurilor difera foarte mult de la un restaurant la altul, in functie de popularitatea restaurantului, dar si in functie de alte aspecte.

Asadar, dupa cum se poate observa, in mare parte acestea sunt cele mai importante cheltuieli pe care trebuie sa le aiba in vizor cei care au in gand sa se casatoreasca in viitorul apropiat.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *