Ce este tehnologia Eco Bubble?

Share Button

Ce este tehnologia Eco Bubble?

Nu mai este pentru nimeni niciun secret faptul ca masina de spalat este un obiect electrocasnic de-a dreptul indispensabil. Haideti sa facem cu totii un exercitiu de imaginatie si sa vedem cu ochii mintii cum ar fi viata noastra daca minunatul obiect ar necesita anumite interventii intr-un service specializat in reparatii masini de spalat, sau daca acesta nu ar fi fost niciodata inventat.

Ne-am plange de mila in fiecare zi, atat pentru pretiosul timp pe care l-am avea destul de limitat, dar in acelasi timp ne-am plange si mainile care ar trebui sa suplineasca ceea ce o masina de spalat automata este destinata sa faca.

Trecerea anilor si-a spus cuvantul in ceea ce priveste producerea obiectelor electrocasnice de acest tip, avand ramificatii clare si in ceea ce priveste segmentul celor care se ocupa de reparatii masini de spalat. Acestia si-au adaptat ofertele, astfel incat chiar si cele mai noi tehnologii au fost intelese astfel incat reparatiile sa nu mai reprezinte o problema.

Dintre cele mai noi tehnologii cu care sunt dotate masinile de spalat, am ales sa vorbim astazi despre inovativa tehnologie numita Eco Bubble. Tehnologia nu este nicidecum una noua, insa este de departe una dintre cele mai cunoscute si eficiente deopotriva. Cei de la Samsung, pentru ca ei sunt inventatorii acestei tehnologii, au avut in vedere criteriul eficientei la spalare atunci cand s-au axat pe elaborarea acestei tehnologii. Eco Bubble este tehnologia care permite apei amestecate cu detergent sa curate eficient, chiar si in conditiile in care pentru spalare nu este utilizata apa calda.

Procesul de curatare se realizeaza printr-un sistem ce creaza bule de aer ce imping detergentul din compartimentul special in volumul de apa, acesta amestecandu-se mult mai usor cu aceasta si avand capacitatea de a penetra mult mai bine tesaturile, curatandu-le fara a le deteriora.

Dincolo de orice beneficiu, avantajul major al utilizarii acestei tehnologii este reprezentat de faptul ca masinile de spalat dotate cu aceasta isi au reduse la minim consumurile in ceea ce priveste energia. De ce este necesar ca o masina sa consume cat mai putin? Aceasta este una dintre principalele probleme asupra carora marii producatori de masini de spalat isi indreapta atentia.

pentru-pat.ro

Cum in ultima perioada ne regasim in fata un volum foarte mare de scumpiri, atunci utilizarea oricarui tip de produs va insemna un consum direct proportional cu aceasta crestere. Intr-un mod firesc, orice utilizator va considera de cuviinta ca este mult mai util sa foloseasca un produs economic in detrimentul unuia cu consumuri ridicate, oricat de mare ar fi nivelul de eficienta al acestuia.

Spalarea cu bule de aer in modul Eco Bubble reduce consumurile in mod eficient, cu pana la 70%, lucru ce poate fi constatat cu usurinta pe facturile de utilitati. Acest mod de spalare este total ecologic si prietenos cu mediul, iar faptul ca pentru spalare sunt folosite bulele de aer inseamna ca tesaturile sunt mult mai bine protejate si, fireste, mult mai eficient curatate.

Cu sau fara tehnologia Eco Bubble este o certitudine faptul ca tesaturile necesita un oarecare nivel de protectie, la fel ca si buzunarele noastre. O masina de spalat eficienta, precum cele dotate cu tehnologia Eco Bubble de la Samsung, vor fi mereu la mare cautare si vor fi intotdeauna apreciate de catre specialistii in reparatii masini de spalat precum cei de la Washing.ro .

Acestia pot certifica faptul ca aceste masini de spalat sunt unele dintre cele mai durabile, insa va pot explica si mai multe lucruri cu privire la unele dintre cele mai eficiente masini de spalat. Toate aceste informatii le puteti gasi pe site-ul www.washservice.ro, urmand ca operatorii specializati sa raspunda la fiecare dintre intrebarile utilizatorilor, cu respect, promptitudine si profesionalism.

Alte stiri actuale :

Telekom.ro

1. Why Can’t I Have a Washing Machine?
2. Panasonic NA-140VZ4 review
3. Samsung WF90F7E6U6W review
4. Inventie incredibila: Masina de spalat care functioneaza fara apa
5. Samsung’s WW9000 smart washing machine lets you control your laundry remotely
6. Cu ce vine nou Samsung în 2014: de la maşina de spălat controlată prin telefon la tabletele pentru companii

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *