Ce telefoane la preturi atractive alegem de la Samsung?

Share Button

preturi atractive alegem de la SamsungUn smartphone poate fi folosit de catre fiecare dintre noi in foarte multe scopuri, iar acest lucru dupa cum cel mai probabil v-ati dat seama, se datoreaza aplicatiilor pe care le putem instala pe aceste dispozitive.

Cele mai multe persoane care isi doresc un nou smartphone, isi aleg un dispozitiv de la un producator renumit de pe piata, pentru ca isi doresc sa aiba o oarecare garantie a lucrului bine facut, si a calitatii.

Din acest motiv, telefoanele celor de la Samsung se afla la mare cautare, pentru ca discutam despre cel mai renumit producator de pe piata, iar de cele mai multe ori, o husa Samsung si o folie de protectie pentru ecran, sunt accesorii protectoare care asigura buna functionare pentru mult timp a telefonului.

Cand vine vorba despre Samsung, trebuie facuta precizarea ca acest producator are telefoane de ultima generatie dar care sunt foarte scumpe, si spre care desi multi utilizatori isi indreapta atentia, ajung sa se reorienteze in cel mai scurt timp.

pentru-pat.ro

Cu toate acestea, exista telefoane la preturi atractive de la Samsung, care in mod evident sunt capabile sa faca fata cerintelor utilizatorilor. In continuare vom vedea despre ce este vorba.

Samsung Galaxy A51

Asadar, Samsung Galaxy A51 este unul dintre smartphone-urile lansate in anul 2020 de catre companie (mai pe la inceputul anului), si reprezinta o versiune imbunatatita a modelului A50.

Telekom.ro

Acest model de la Samsung are in dotare un procesor Exynos 9611, are de-asemenea 4 GB memorie RAM si 64 sau 128 GB spatiu de stoacare. De preferat ar fi optiunea cu 128 GB spatiu de stocare.

Ecranul telefonului este de tip Infinity – O, de 6.5 inch, Super AMOLED, in timp ce sistemul de operare este Android 10 cu One UI 2.0. In ceea ce priveste bateria acestui telefon, aceasta are o capacitate de 4000 mAh.

In ceea ce priveste raportul calitate pret al acestui telefon, este unul mai mult decat excelent, motiv pentru care A51 a fost unul dintre cele mai bine vandute modele de smartphone de la Samsung in anul 2020.

Samsung Galaxy A40

Un alt smartphone care are un pret super atractiv, si este scos pe piata de catre Samsung, este modelul Galaxy A40, un smartphone compact si accesibil.

Acesta este un dispozitiv echipat cu un ecran Super AMOLED de 5.9 inch, si are o definitie Full HD + (2340 x 1080 pixeli). Dat fiind faptul ca discutam despre un smartphone ieftin de la Samsung, putem spune ca este un telefon care are specificatii de lux tinand cont de gama din care face parte dispozitivul.

Apoi mai trebuie sa aducem in discutie si faptul ca dispozitivul este echipat cu un procesor Exynos 7885m si are un spatiu de stocare de 64 GB (dar care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de pana la 512 GB). In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta este de 4 GB RAM.

O alta caracteristica pe care trebuie sa o mentionam in acest articol este aceea ca acest smartphone de la Samsung are in dotare o baterie de 3100 mAh, care in comparatie cu dimensiunea de 5.9 inch a ecranului, este una impresionanta.

Acestea sunt asadar, doua modele de smartphone-uri de la Samsung care au preturile super atractive, si spre care isi pot indrepta atentia persoanele care doresc un smartphone Android, de la un producator de top, dar care nu dispun de un buget foarte mare pentru a-si alege telefoane mai scumpe de la Samsung, sau de la diferiti alti producatori cum ar fi Huawei sau chiar de la Apple care propune modelele de telefoane iPhone.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *