Ce telefon este mai subtire decat iPhone 6?

Telekom.ro
Share Button

Ce telefon este mai subtire decat iPhone 6?
Pentru unii dintre utilizatori, grosimea telefonului nu are o importanta foarte mare si nu reprezinta un criteriu de alegere a noului smartphone. Cu toate acestea, un telefon extrem de subtire se remarca printr-un design atractiv si atrage toate privirile, mai ales daca vine echipat cu functii foarte bune.

Daca iPhone 7 se remarca prin grosimea sa redusa, de doar 6,7 de milimetri, telefonul Vivo X5 Max se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai subtiri telefoane. Acesta este conceput de catre chinezi si are o grosime de doar 4,75 milimetri.

Cu ocazia lansarii oficiale a modelelor Galaxy A5 si  Galaxy A3 in Malaezia, Samsung a prezentat publicului telefonul Galaxy A7, care este mai subtire decat iPhone 6 si cel mai subtire telefon produs vreodata de sud-coreeni. Acesta are o grosime de doar 6,3 mm.

Daca detineti un telefon Samsung, ati observat probabil calitatea acestora. Unii dintre utilizatori au fost nevoiti sa achizitioneze noi acumulatori Samsung originali, din cauza duratei scurte de viata a bateriei. Cu exceptia problemelor cu acumulatorii, clientii Samsung sunt multumiti de calitatea telefoanelor pe care le produce, cat si a altor tipuri de produse.

Cel mai subtire telefon produs de Samsung – Galaxy A7, este echipat cu un ecran Full HD de 5,5 inch, cat si cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, cu patru nucleee tactate la 1,5 GHz si patru tactate la 1,0 GHz. Bateria acestui telefon va dispune de o capacitate de 2.600 mAh.

Este foarte adevarat ca atunci cand se lanseaza un smartphone, de dorim ca acumulatorul acestuia sa beneficieze de o durata de viata prelungita. Daca totusi acest lucru nu se intampla, putem oricand sa cumparam noi acumulatori Samsung originali. Prin accesarea acestui link, veti gasi cu usurinta astfel de acumulatori, care sa se potriveasca telefonului dumneavoastra.

Clientii Samsung asteapta cu interes lansarea telefonului Galaxy S6. Daca se asteptau ca acesta sa fie lansat la CES 2015, au fost dezamagiti. Telefonul Galaxy S6 a fost aratat doar unui cerc restrans, fara ca ziaristii sa aiba acces si fara sa fie publica prezentarea lui. Este posibil ca in lunile februarie sau aprilie sa ne putem bucura de Galaxy S6.

Putem doar sa speram ca acest model va fi lansat pe piata cat mai curand.

Chiar si cele mai performante telefoane au dezamagit uneori in ceea ce priveste timpul de mentinere a bateriei incarcate sau chiar durata de viata a acesteia. Din fericire pentru utilizatori, un acumulator nefunctional nu inseamna ca este neaparat nevoie sa va cumparati altul. Se poate inlocui cu usurinta, fara sa cheltuiti sume mari de bani.

Asadar, daca aveti nevoie de noi acumulatori Samsung originali sau de noi acumulatori Nokia, tot ce trebuie sa faceti este sa ii cumparati, pentru ca telefomnul dumneavoastra sa fie ca nou. Cat despre telefonului Galaxy A7, putini se vor ingrijora de durata de viata a acumulatoului, cand vor vedea cat de bine arata acest telefon si care sunt specificatiile sale tehnice. Desi nu este cel mai subtire telefon, se remarca prin design si functii performante.

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *