Ce trebuie sa stiti cand vreti sa va vindeti telefonul?

Share Button

Ce trebuie sa stiti cand vreti sa va vindeti telefonul?Telefoanele mobile dupa cum bine stim cu totii, sunt o necesitate pentru oameni in aceste zile, iar fiecare persoana doreste sa detina un smartphone nou si performant. In aceste conditii, cu siguranta atunci cand doriti sa va cumparati un dispozitiv nou, luati in considerare ideea de a vinde vechiul dispozitiv.

Daca doriti sa vindeti dispozitivul, cu siguranta este important sa cunoasteti cateva detalii foarte importante, iar in randurile urmatoare veti afla despre ce este vorba!

Faceti o copie de rezerva a datelor personale

Asadar, ar trebui sa verificati inainte de vanzare daca toate datele, cum ar fi numerele de telefon, fotografiile sau videoclipurile care au fost create cu dispozitivul vechi au fost deja copiate intr-un cont cloud sau pe un stick sau pe cardul de memorie avut in telefon. Odata ce smartphone-ul folosit este vandut, datele vechi nu pot fi recuperate.

Stergeti datele cu caracter personal

Pentru ca in acelasi timp este important sa stergeti aceste date din smartphone-ul dvs. inainte de a-l vinde, precizam faptul ca este important sa stergeti datele cu caracter personal.

Conturile retelelor de socializare, parolele salvate, plus alte date cu caracter personal este important sa fie sterse. De preferat ar fi sa aduceti smartphone-ul la setarile din fabrica din motive de protectie a datelor.

pentru-pat.ro

Cautati cutia telefonului si accesoriile

Atunci cand doriti sa vindeti telefonul, in mod evident este important sa cautati cutia dispozitivului, dar si accesoriile care au insotit telefonul atunci cand l-ati cumparat nou din magazin. Avand cutia si accesoriile dispozitivului la indemana, va este mai usor sa obtineti un pret bun in schimbul acestuia.

Vindeti telefonul unei case de amanet

Chiar daca aveti posibilitatea de a posta anunturi pe site-urile de specialitate de comert online, cel mai indicat ar fi sa treceti pragul unei case de amanet, pentru a vinde dispozitivul. Cautati o casa de amanet diverse Bucuresti, unde puteti vinde telefonul, si unde puteti de-asemenea sa vindeti si diferite alte produse, la cele mai bune preturi.

Avantajul vanzarii dispozitivului unei case de amanet, este acela ca telefonul va este evaluat pe loc, si puteti afla in cateva minute cati bani vi se ofera in schimbul acestuia.

In cadrul caselor de amanet lucreaza personal calificat, cu o bogata experienta in evaluarea bunurilor, ceea ce inseamna ca telefonul va fi evaluat corect, si vi se va oferi cel mai bun pret in schimbul acestuia.

Tot referitor la evaluarea telefonului, trebuie sa aflati faptul ca pretul acestuia este influentat de diferiti factori, cum ar fi marca si modelul dispozitivului, dar si gradul de uzura; sau daca dispozitivul vine insotit de cutie si accesorii, etc.

In plus, este mai sigur sa vindeti un smartphone intr-o casa de amanet, decat sa il vindeti unei persoane necunoscute, care va poate determina sa livrati dispozitivul, si sa nu primeasca coletul, iar astfel trebuie sa suportati costul transportului.

Telekom.ro

Acestea sunt asadar cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunoasteti, in momentul in care intentionati sa va vindeti telefonul mobil.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *