Ce va poate invata grupul Ovb despre asigurarea locuintelor?

Share Button

Ce va poate invata grupul Ovb despre asigurarea locuintelor?Politele de asigurare de locuinta incheiate prin intermediul expertilor de la grupul Ovb, protejeaza proprietarii de locuinte impotriva daunelor si pierderilor care le afecteaza proprietatile si bunurile.

Termenii exacti de acoperire depind de politica; cu toate acestea, cele mai multe polite de asigurare acopera riscuri precum grindina, furtuni, incendii si furt.

Asigurarea locuintei include, de asemenea, protectia impotriva raspunderii in cazul in care cineva este ranit in proprietatea proprietarului, iar multe politici ofera, de asemenea, asistenta financiara in cazul in care un proprietar de locuinte trebuie sa fie deplasat temporar pentru ca locuinta a fost deteriorata.

Este obligatorie asigurarea casei?

Asigurarea de domiciliu este de obicei optionala, permitand proprietarilor de case sa isi aleaga politica pentru a se potrivi nevoilor individuale ale acestora. Cu toate acestea, persoanele ale caror locuinte sunt cumparate datorita obtinerii unui credit ipotecar sunt solicitate de catre creditorii sai sa obtina o acoperire adecvata pentru locuinta, deoarece creditorul are un interes investit in locuinta si doreste asigurarea ca orice daune acumulate de casa in timpul dezastrelor vor fi acoperite. Cerintele exacte variaza in functie de creditor, locatia geografica a casei si vremea care afecteaza frecvent zona din jurul casei.

In plus, unele asociatii ale condotilor si proprietarilor necesita membri sa cumpere un anumit nivel de asigurare a proprietarilor, deoarece politicile asociatiilor nu acopera adesea intreaga locuinta. Nivelul variaza de la asociatii, insa include, de obicei, structura interioara.

O fraza obisnuita folosita pentru a descrie acoperirea este “stifturile in”, ceea ce inseamna ca totul in peretii de la bolturile interioare trebuie sa fie acoperit de asigurare. Desi este o situatie rara, unele asociatii pot solicita persoanelor sa asigure intreaga cladire. Suma de acoperire necesara va fi acoperita de acordurile de asociere.

Unele zone geografice sunt mai expuse riscului de deteriorare decat altele, iar nivelul de asigurare cerut de creditori si asociatii va reflecta amenintarile localizarii casei, insa cei mai buni specialisti in servicii de consultanta, cei din grupul Ovb va vor oferi informatii despre acest aspect. Proprietarii de locuinte care locuiesc in zone in care exista cutremure frecvente pot necesita achizitionarea unei asigurari de cutremur, iar un specialist Ovb ii va veni in ajutor pentru a incheia polita de asigurare.

Casele situate in zonele unde vanturile puternice sunt comune pot necesita achizitionarea unei polite separate de asigurare a vantului. Indiferent daca vi se va solicita sau nu sa cumparati o acoperire suplimentara, depinde de locatia dvs. si de acordul incheiat intre dvs. si creditorul dvs. si / sau asociatia proprietarului, insa prin grupul Ovb veti putea incheia polita corecta.

Desi asigurarea inundatiilor nu este necesara din punct de vedere juridic in zonele cu inundatii mari, este foarte recomandata proprietarilor de case. O astfel de polita de asigurare este intotdeauna considerata o politica separata fata de politicile de asigurare standard ale proprietarilor de locuinte si, prin urmare, se adauga la costul total de acoperire.

Cu toate acestea, inundatiile se pot intampla oriunde, iar toate casele pot beneficia de acoperire prin inundatii. Acestea fiind spuse, exista cateva case care sunt considerate riscuri mai mari pentru inundatii decat altele.

Care sunt diferentele si asemanarile dintre asigurarea de proprietar si asigurarea proprietarului?

Asigurarea proprietarului si asigurarea locatarului exista pentru a va proteja proprietatea personala. Ele ajuta la impiedicarea proprietarilor de locuinte si a chiriasilor de a plati costul total al daunelor si pierderilor din buzunar. Ambele actioneaza ca acoperire de raspundere in cazul in care cineva este ranit in proprietatea dvs. si ambii ofera asistenta financiara daca sunteti deplasat din locuinta dvs.

Cu toate acestea, asigurarea de locuinta acopera mai mult decat asigurarea locatarului. In special, acopera structura cladirii, in timp ce asigurarea locatarului acopera numai bunurile. Aceasta acoperire suplimentara este importanta pentru proprietarii de case deoarece, in caz de dezastru, structura locuintei lor se poate deteriora.

Chiriasii nu au nevoie de aceasta acoperire deoarece proprietarii lor sunt responsabili pentru asigurarea locuintei; chiriasii trebuie doar sa se asigure ca au o acoperire adecvata pentru posesiuni si pentru raspundere.

 

pentru-pat.ro

u

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *