Cele mai bune sfaturi de siguranta pentru manichiuristele profesioniste

Telekom.ro
Share Button

Cele mai bune sfaturi de siguranta pentru manichiuristele profesionisteDaca sunteti manichiuriste profesioniste, atunci intelegi importanta rabdarii si atentiei la detalii. Cu toate acestea, sunteti constiente de importanta sigurantei la locul de munca? Multi oameni nu isi dau seama ca exista pericole pentru sanatate asociate procesului de manichiura si ca siguranta manichiurii este o problema care trebuie luata in serios.

In caz contrar, riscati sa transmiteti negi (papilomavirus uman) sau ciuperci clientilor dvs. Daca sunteti manichiuriste profesioniste, atunci aveti datoria fata de clientilor dvs. si fata de dvs. insiva, sa luati cateva masuri de siguranta de baza in salonul de unghii. Iata cinci sfaturi de siguranta pentru manichiuristele profesioniste.

Sterilizare

Sterilizati instrumentele de manichiura, iar aici ne referim si la bituri si capete de freza rusesti diamantate, in mod corespunzator si intre clienti – pentru FIECARE client. Fara exceptii. De asemenea, luati in considerare utilizarea instrumentelor de unica folosinta in locul procesului de sterilizare. Acest lucru nu numai ca va linisti mintea clientilor, dar va poate economisi si o anumita perioada de timp si stres asupra responsabilitatilor dvs. de siguranta.

Mare grija la cuticule

Este o idee buna sa evitati procedurile care nu sunt necesare si care cresc riscul clientilor de a contracta o infectie virala sau bacteriana. Luati in considerare sa sariti peste impingerea si taierea cuticulei. Cuticula actioneaza ca un scut intre lume si patul de unghii, iar patul de unghii este foarte vulnerabil la o varietate de agenti infectanti.

Responsabilitatea clientului

Nu este o idee rea sa va incurajati clientii sa isi cumpere propriile instrumente de unghii si sa le aduci la salon (daca faceti mai mult acest lucru din pasiune, si nu aveti foarte multe instrumente de lucru). Uneltele de unghii printre care si aceste bituri si capete de freza rusesti diamantate sunt ieftine, iar multe saloane din zilele noastre inregistreaza o crestere a clientilor care prefera sa le foloseasca pe propriile lor, din motive de siguranta.

Curatenie.

Salonul in sine ar trebui sa fie cat mai aproape de steril. De asemenea, ar trebui sa fie suficient de luminat, astfel incat dvs. si clientii dvs. sa vedeti curatarile necesare cat mai curand posibil. Asigurati-va ca respectati o politica stricta de curatenie si ca includeti o rutina de sterilizare zilnica aprofundata a intregului spatiu de lucru.

Ingrijirea mainilor manichiuristei.

Intotdeauna trebuie sa va spalati bine mainile cu sapun antibacterian inainte de a efectua o manichiura unui client. De asemenea, este o idee buna sa luati in considerare purtarea manusilor, atat pentru siguranta clientilor dvs., cat si pentru a dumneavoastra.

A avea o manichiura este un lux, si un lux care nu trebuie sa coste multi bani. Multi oameni se delecteaza cu jumatate de ora saptamanala petrecuta pe scaunul manichiuristei pentru o manichiura cu oja semipermanenta, sau pana la doua ore (in unele cazuri si mai mult) pentru manichiura cu gel. Faceti tot posibilul pentru a va proteja siguranta si reputatia, urmand aceste sfaturi de siguranta pentru manichiuriste profesioniste.

Gel sau oja semipermanenta?

Ei bine, trebuie sa tineti cont de detaliile mentionate mai sus, iar apoi, trebuie sa stiti sa le faceti recomandari clientelor care sunt nehotarate sau care nu stiu ce li se potriveste cel mai bine. In mod evident este foarte important sa aveti la cunostinta care sunt cele mai importante avantaje, dar si cele mai importante dezavantaje atat ale manichiurii cu gel, cat si ale celei cu oja semipermanenta.

Cunoscand toate aceste detalii, va puteti desfasura fara probleme activitatea, si in mod evident numarul de cliente care va vor vizita pentru a le face manichiura, va fi din ce in ce mai mare, pentru ca vor aprecia conditiile de la salon, recomandarile si calitatea serviciilor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *