Cele mai ieftine smartphone-uri ale momentului

Telekom.ro
Share Button

Cele mai ieftine smartphone-uri ale momentului
In lumea in care traim, rareori mai vedem un tanar care nu-si doreste un smartphone. Toti vor telefoane mobile, si nu orice fel de telefoane, ci telefoane inteligente.

Insa, nu trebuie sa uitam faptul ca orice telefon, la un moment dat, necesita anumite reparatii. Chiar daca ai iPhone, tot e posibil sa ti se strice o piesa sau ceva pe partea de software. Daca ai nevoie de un service GSM care se ocupa de reparatii iPhone Bucuresti, intra pe www.servicegsm.ro si ia legatura cu specialistii.

Insa, nu oricine e din Bucuresti, ca sa aiba nevoie de reparatii iPhone Bucuresti. Insa, pe acest site vei gasi o serie de informatii care ti-ar putea fi folositoare, cum ar fi locul in care gasesti piese originale, la preturi bune, pentru smartphone-ul tau.

Asa cum aminteam la inceput, tinerii isi doresc un smartphone, insa multi nu si-l permit. Tehnologia insa avanseaza de la o zi la alta, iar modelele de telefoane sunt tot mai multe si mai performante. Daca te gandesti ca nu-ti vei permite niciodata un telefon inteligent, da-mi voie sa te contrazic.

Telefoanele inteligente nu se gasesc doar la preturi exorbitante, de 2000-3000 lei. Ele sunt si mai ieftine. Bineinteles, nu au aceleasi performante, insa indeplinesc la un nivel destul de bun functiile de baza ale unui smartphone.

•    Allview A4DUO

Acest telefon functioneaza destul de bine atunci cant vrei sa navighezi pe internet, s joci jocuri sau sa asculti muzica. Marea problema al acestui model consta in faptul ca memoria interna este foarte mica si multe din aplicatii nu pot fi mutate pa cardul extern. De asemenea, camera foto este de doar 2MP, insa, in conditiile in care lumina este suficienta, fotografiile sunt destul de clare. Pretul unui astfel de smartphone este de aproximativ 300 de lei.

•    Nokia Lumia 520

Acest smartphone este de asemenea dorit. Materialele din care este fabricat sunt destul de calitative, raportul dintre peret si performante este unul foarte bun, iar camera foto te va surprinde cu fotografii destul de bune. Telefonul raspunde rapid la comenzi, deci nu te va enerva ca se misca lent. O mare problema cu acest model consta in faptul ca durata bateriei scade semnificativ in urma updatarii softului. Pretul modelului de la Nokia este de aproximativ 400 lei.

•    Samsung S6310 Galaxy Young

Acest model se remarca printr-o memorie RAM buna si prin calitatea procesorului, fapt pentru care se misca foarte repede. Bateria de asemenea tine destul de mult. Unii  posesorii ai  acestui smartphone se declara nemultumiti de performantele camerei foto, insa parerile sunt adesea impartite. Pretul acestui telefon este de aproximativ 330 lei.

Sa nu uitam totusi, ca aceste smartphone-uri nu pot fi ca altele la peturi de 4-5 ori mai mari. Nu te poti astepta la o memorie interna de 5 GB, o camera foto de 8MP sau un ecran foarte mare. Insa, daca nu ai bani foarte multi si vrei un smartphone, unul din aceste trei modele ti-ar putea fi pe plac.

Incearca-le atunci cand le vezi in magazine si convinge-te singur ca raportul calitate/pret este unul corect.

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *