Tag Archives: colinde

Cum putem decora de Craciun?

Cum putem decora de Craciun?
Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anului si este cel mai bun moment in care sa va exersati talentul in ceea ce priveste decoratiunile pentru casa si gradina. Decorarea bradului este momentul care incepe intotdeauna cu scoaterea cutiilor cu ornamente din poduri si in care ne bucuram cu totii ascultand colinde si impodobind casa.

Tot acesta este si momentul in care majoritatea gasim cutii intregi cu instalatii de Craciun despre care nu stim daca mai functioneaza sau nu, dar care sunt toate incurcate si ne promitem ca in anul urmator sa le asezam in ordine.

Lucruri inedite despre Craciun

Lucruri inedite despre Craciun
Craciunul este o sarbatoare iubita si indragita de oameni din diferite colturi ale lumii. In casele oamenilor miroase a cetina de brad, iar cei care prefera brazi artificiali, aleg cele mai frumoase globuri, pentru a impodobi cat mai frumos pomul de iarna.

Daca astazi ni se pare normal sa sarbatorim Craciunul, Oliver Cromwell a fost de alta parere in anul 1647, atunci cand a interzis Craciunul in Anglia. Cei care sarbatoreau erau inchisi, aceasta interdictie pastrandu-se pana in anul 1660.