Criterii importante de luat in calcul la alegerea caruciorului

Share Button

Criterii importante de luat in calcul la alegerea carucioruluiInainte de a alege un carucior pentru copilul tau, este recomandat sa il alegi singur, fara a fi ghidat de moda sau prieteni, ci tinand cont de propriile nevoi si posibilitati. Dar care caracteristici conteaza si de unde stii care vor fi propriile nevoi?

Marimea conteaza

Deci, la ce merita sa fii atent atunci cand cauti primul carucior? in primul rand, la roti, care trebuie sa fie mari, pivotante, frumoase.

Dimensiune – cu cat landoul este mai mare, cu atat va fi utilizat mai mult (ceea ce este important mai ales iarna), dar caruciorul trebuie sa se potriveasca si in masina, lift, subsol sau apartament. Mai mult, merita sa il vezi nu numai gata sa transporte un copil, ci si intr-o stare „pliata” (pentru persoanele cu mai putina imaginatie sau cu o abordare mai relaxata a numerelor, dimensiunile singure nu pot insemna nimic),

Greutate – la cumpararea unui carucior, trebuie luat in calcul acest parametru; cu toate acestea, daca cineva locuieste la etajul 3 fara lift, probabil ca isi va incepe cautarea cu criteriul cheie: „ar trebui sa fie usor”.

Telekom.ro

Spatiu de cumparaturi sub carucior – mare si fixat este cel mai practic, vei binecuvanta cu adevarat o astfel de alegere.

Intrebari suplimentare de adresat (tie sau reprezentantului magazinului):

  • Planuiesti mai multi copii in urmatorii 2-3 ani? Daca da, ia in considerare optiunea unui carucior an de an. Poate fi folosit ca un singur carucior (are si un landou, desi putin mai mic decat cel standard), se pliaza foarte usor si ocupa putin spatiu. Este de nepretuit cand ai deja doi copii – faciliteaza miscarea si calatoria eficienta
  • Faci parte dintr-o familie foarte sportiva? Daca da, ia in considerare carucioare dedicate – cu care poti alerga sau merge cu bicicleta. Desigur, nu faci sport cu nou-nascutii – trebuie sa astepti cel putin 3 luni.
  • Este posibil sa cumperi un scaun auto din aceeasi serie ca si caruciorul (daca nu, poti obtine asa-numitele adaptoare care iti permit sa atasezi scaunul la cadrul caruciorului; desigur, daca intentionezi excursii frecvente in masina si pe jos )?
  • Exista elemente suplimentare, cum ar fi: o umbrela, protectie impotriva ploii (un must-have total) si un recipient pentru o ceasca / apa, un ambalaj termoizolant pentru sticla de lapte, o plasa de tantari sau un sac de dormit (must-have). Desigur, fiecare dintre aceste accesorii poate fi achizitionat independent de carucior – alegerea lor este nesfarsita.

Fara indoiala, exista multe variabile de luat in considerare atunci cand alegi un carucior Thule Romania . Cumpara un carucior pentru o zona rurala altfel decat pentru oras , unde vei merge doar pe trotuare netede.

Alegerea este diferita atunci cand locuiesti la casa si atunci cand locuiesti intr-un bloc – mai ales cand este vorba despre ultimul etaj si nu exista lift.

Pe de alta parte, caruciorul pentru landou pentru toamna si iarna trebuie sa aiba echipamente diferite decat atunci cand micutul tau calatoreste in el primavara si vara. Din toate aceste motive, alegerea unui carucior ar trebui luata in considerare cu atentie.

Cu siguranta nu iei decizii pe impuls, fiind in magazin pentru prima data. O alegere buna este, mai presus de toate, confortul si siguranta pentru copilul tau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *