Cu ce se ocupa cele mai ciudate site-uri din lume?

Share Button

Cu ce se ocupa cele mai ciudate site-uri din lume?
Lucrurile ciudate mereu atrag o mare parte din populatie. Nu spune nimeni ca trebuie sa apelezi la o firma web design doar pentru un site extrem de serios. O astfel de firma poate face un site pentru absolut orice iti doresti.

Responsabilii firmelor de acest gen tin cont de ceea ce tu iti doresti si te ajuta ca site-ul tau sa arate exact asa cum vrei. Este insa indicat sa tii cont si de sfaturile lor, deoarece stiu mai multe in acest domeniu.

Daca ai idee de un site pe care vrei sa-l deschizi, dar nu ai idee de o firma web design, iti recomandam www.itexclusiv.ro. Intra, studiaza portofoliu si contacteaza-i daca iti place ceea ce fac.

Asa cum spuneam la inceput, oamenii sunt atrasi deseori de lucruri ciudate. Sunt in lumea virtuala o multime de site-uri create pentru tot felul de activitati ciudate. Unii ofera tot felul de produse si servicii la care nici nu te-ai fi gandit. Sau da? Sa vedem cu ce se ocupa o parte din site-urile care ni se par ciudate.

pentru-pat.ro

•    Intalniri extraconjugale

Ciudat, riscant, dar in acelasi timp pentru unii de dorit. Multe persoane apeleaza la site-urile care ofera posibilitatea intalnirilor extraconjugale. Nu dicutam acum despre cat de moral este acest aspect, sau care sunt motivele pentru care unele persoane apeleaza la astfel de servicii. Cert este ca ele functioneaza. Iti vine sau nu sa crezi, cel mai mare site de acest gen are zilnic mii de vizitatori.

•    Telegrame transmise oamenilor decedati

Da, de-a dreptul bizar. Se pare ca cei care doresc sa transmita persoanelor decedate un mesaj, pot face acest lucru prin intermediul unui site. Amuzant, nu? Acum, nu credem ca acest lucru este real, insa, trebuie sa-ti mearga mintea sa dezvolti o astfel de afacere. Unul din site-urile care se ocupa cu astfel de servicii taxeaza cu 5 dolari cuvantul dintr-o telegrama. Daca luam in considerare faptul ca o telegrama nu are voie sa contina mai putin de 5 cuvinte, chiar poate fi o afacere profitabila. Acum, nu stim cati doritori sunt pentru astfel de servicii.

•    Spargerea foliilor de plastic cu bule

Pentru multi este o adevarata placere sa sparga foliile de plastic presarate cu bule. Daca aceste bule nu iti ajung niciodata, trebuie sa stii ca sunt site-uri care iti ofera posibilitatea sa spargi cate bule vrei. Bineinteles, nu poti compara senzatia reala pe care o ai cand faci o astfel de activitate, cu cea virtuala.

•    Unde ti se afla cursorul

Daca vrei pur si simplu sa pierzi vremea si nu ai cu ce, poti alege sa intri pe site-uri total nefolositoare cum ar fi cele care iti arata cu ajutorul unor oameni unde se afla curosrul. Misti cursorul si-l asezi intr-un anumit punct, dupa care, ti se incarca o fotografie cu diversi oameni care-ti indica unde anume se afla. Total nefolositor, dar amuzant.

Acestea sunt doar cateva exemple de idei ciudate de site-uri pe care le-au avut anumite persoane. Tu ce alte site-uri ciudate stii?

Telekom.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *