Cum alegi un apartament potrivit?

Share Button

Cum alegi un apartament potrivit?Achizitionarea unui apartament poate fi cea mai importanta decizie pentru o familie sau pentru o persoana, iar din acest motiv trebuie tinut cont de unele detalii foarte importante.

In cazul in care intentionezi sa iti cumperi un apartament, in randurile care urmeaza, poti descoperi cateva dintre detaliile de care trebuie sa tii cont pentru a alege locuinta perfecta.

  1. Alege cu mare atentie zona

Este deosebit de important sa te asiguri ca iti alegi locuinta intr-o zona linistita si sigura. Este important sa nu mergi seara acasa de la servici, temandu-te ca la coltul strazii poti fi jefuit. Nu putine au fost cazurile in care oamenii au fost jefuiti in cartierele rau famate.

Tot in ceea ce priveste zona, asigura-te ca alegi un apartament care iti ofera posibilitatea de a ajunge rapid la mijloacele de transport in comun. Acesta este un alt detaliu foarte important.

Este de-asemenea important sa stii ca ai in apropiere de unde sa iti faci cumparaturile asa ca supermarketurile aproape de casa sunt foarte importante. Este important sa ai in apropiere de noua locuinta si o gradinita si o scoala pentru copii, sa ai un spital sau o farmacie aproape, bancomate, etc.

  1. Vrei un apartament intr-un bloc nou?

Este important sa ai un raspuns si la aceasta intrebare. Daca iti doresti un apartament intr-un bloc nou construit, iti poti indrepta atentia spre cele mai noi apartamente de lux Dorobanti, unde vei avea toate conditiile necesare pentru a duce o viata de vis.

Probabil te gandesti ca este scump un apartament intr-o zona luxoasa a capitalei, o zona in care foarte multi bucuresteni viseaza sa locuiasca. Nu atat de mari vor fi cheltuielile tale precum crezi.

pentru-pat.ro

Daca alegi un apartament intr-un imobil vechi, construit acum mai bine de doua decenii, daca nu chiar inainte de revolutie, cu siguranta in afara de pretul apartamentului, trebuie sa mai dispui de o suma mare de bani in ceea ce priveste renovarea apartamentului, si amenajarea acestuia dupa bunul plac.

La final cand iti vei face calculele, vei constata ca un apartament achizitionat intr-un imobil vechi, amenajat dupa gustul si preferintele tale, costa cel putin cat un apartament de lux in Dorobanti, si cu siguranta nu se poate compara cu acesta din urama.

Un apartament intr-un ansamblu rezidential in Dorobanti, este ceva de vis. Imobilul arata perfect, parcarea imobilului, locurile de joaca pentru copii din apropiere, si absolut totul din jur arata incredibil, este mai mult decat iti poti dori.

  1. Compartimentarea locuintei

Ultimul aspect, este legat de compartimentare. In functie de cate persoane vor locui alaturi de tine in noua locinta, va trebui sa stabilesti cat de mare doresti sa fie apartamentul, cate camere doresti sa ai.  Pentru o familie compusa din trei membrii de exemplu, un apartament cu doua dormitoare, un living, o bucatarie, balcon, si doua bai este ideal. Pentru o familie alcatuita din doi membrii, si un apartament cu doua camere este suficient, alaturi de baie si de bucatarie, si eventual balcon.

Acestea sunt asadar cateva detalii importante pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand intentionezi sa iti cumperi un apartament.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *