Cum pot aplicatiile mobile sa ajute companiile?

Share Button

Cum pot aplicatiile mobile sa ajute companiile?Utilizarea dispozitivelor mobile in viata de zi cu zi a oamenilor este ceva care creste in fiecare zi in intreaga lume, deoarece aplicatiile mobile ne ajuta sa ne facem viata si munca mai usor de gestionat. 49,5% din populatia lumii utilizeaza smartphone-uri, iar tendinta este in crestere, acesta este un lucru de care companiile si marcile pot profita. Un acumulator original te va ajuta sa folosesti corespunzator aplicatiile.

Companiile, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa adopte tehnologia, sa aiba o prezenta pe Internet printr-un site web sau aplicatii mobile pentru a ajunge la mai multe persoane, fie pe teritoriul lor de resedinta, cat si in intreaga lume si, astfel, sa aiba o influenta mai mare asupra clientilor si potentialilor clienti care folosesc smartphone-uri.

pentru-pat.ro

Se stie ca smartphone-urile nu numai ca faciliteaza utilizatorului sa gaseasca instantaneu companii si marci de preferinta, dar este, de asemenea, o fereastra excelenta pentru companii, pentru a se face cunoscute, a reduce costurile si a-si creste vanzarile.

  • Sisteme de operare:Trebuie sa tineti cont de sistemul de operare pe care doriti sa il luati in aplicatie, poate fi Android, care este sistemul de operare mobil Google si are cea mai mare cota de piata cu mai mult de 80%. Urmat de sistemul de operare mobil Apple, care este iOS si are o cota de piata de 15% si este lider in vanzarile de tablete cu iPad. Exista, de asemenea, alte sisteme de operare mobile care nu au o cota de piata semnificativa, dar acestea trebuie luate in considerare in continuare, cum ar fi: BlackBerry OS, Symbian, Ubuntu Phone si Firefox OS.
  • Gradul de utilizare si experienta clientilor:Cand ati descarcat aplicatia, primul lucru pe care il faceti este sa o deschideti pentru a analiza optiunile aplicatiei, modul in care are navigarea si modul in care functioneaza. Utilizatorul mediu nu are prea multa rabdare atunci cand navigheaza intr-o aplicatie, deci daca aplicatia nu are navigare intuitiva, utilizatorul o va arunca. Prima impresie conteaza intotdeauna si acest lucru este valabil si pentru aplicatii, daca nu este atractiv vizual si nu are navigare intuitiva, nu va fi pe placul utilizatorului si, prin urmare, nu va avea succesul dorit.
  • Securitate:Daca aplicatia se va ocupa de datele personale si financiare ale utilizatorului, este esential ca aceasta sa aiba standarde de securitate foarte ridicate, astfel incat utilizatorul sa se simta in siguranta atunci cand isi depune datele in aplicatie.
  • Monetizare:In prezent, exista mai multe modalitati de a monetiza aplicatiile mobile, poate fi prin plata aplicatiei, ca este gratuita cu diferite variante, cum ar fi: ca include publicitate, ca este platita pentru a elimina publicitatea, ca este platita pentru a include unele imbunatatiri, freemiun (gratuit cu microplata, asa cum vedem in jocurile video). Ar trebui sa se stabileasca ce tip de monetizare este de preferat, desi unele dintre acestea pot fi un pic enervante pentru utilizator.
  • Viralitatea aplicatiei:Unul dintre principalele moduri in care sunt pozitionate aplicatiile mobile este cu numarul de descarcari pe care le aveti, dar pentru a realiza acest lucru trebuie sa efectuati o campanie de marketing foarte buna.
Telekom.ro
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *