Cum protejam un incarcator telefon?

pentru-pat.ro
Share Button

Cum protejam un incarcator telefon?
In prezent telefoanele mobile sunt probabil produsele cu cea mai mare cautare. Ne sunt indispensabile deoarece ele ne asigura comunicarea si informarea, si nu putem concepe sa treaca o zi fara a avea telefoanele in buzunare.

Desi telefoanele par a fi privite cu mare grija, tindem uneori sa uitam ceea ce conteaza cu adevarat, iar acel lucru inseamna sa avem si suficienta baterie la telefon, daca tot il purtam dupa noi.

Un incarcator telefon poate face diferenta in cele mai multe dintre cazuri. Fara el, oricat de bun ar fi telefonul nostru, noi nu am avea sufiecienta baterie pentru a desfasura toate activitatile zilnice de pe acest dispozitiv. Din pacate insa constientizam destul de tarziu acest lucru, cel mai probabil atunci cand cautam un inlocuitor pentru acesta in magazine de profil precum www.accesoriigsm.ro.

Mai mult decat atat, felul in care este tratat un incarcator telefon spune multe despre posesorul acestuia. Nu lasa incarcatorul la voia intamplarii. Firul acestuia se poate deteriora in timp, asta ca sa nu mai pomenim despre faptul ca extrem de multe persoane se pot accidenta din cauza lasarii acestuia desfacut.

In general in cadrul marilor companii posibilitatea de a-ti incarca telefonul are la baza un principiu foarte simplu. Firele sunt mascate complet, si sunt pozitionate la inaltimea trunchiului tau, evetual in dreptul biroului, pentru a preintampina un incident ce ar putea fi mai apoi catalogat ca fiind accident de munca.

Ar trebui cel mai probabil sa stii faptul ca un incarcator telefon nu se strange facandu-i bucle. Daca acest lucru ti se pare iesit din comun, ei bine poate ca ar rebui sa afli ca firele care trec prin acest cablu, asa numitele lite, sunt foarte sensibile la indoire.

Da, veti spune, insa in cazul lor este respectat principiul toroanelor din constructii, insemnand un manunchi de fire destinat crearii unei mai bune rezistente.

Este corecta presupunerea, insa trebuie sa ne gandim foarte bine la faptul ca orice element suspus unui sarcini mecanice, in cazul nostru indoiri succesive si repetate, va ceda la un moment dat. Asadar, nu indoiti firul incarcatorului si nu il legati, nu ii faceti bucle si nu il contorsionati.

In regula veti spune, dar in acest caz care este modalitatea corecta de a strange un incarcator? Foarte simplu. Pe piata de accesorii pentru telefoane mobile exista deja saculati de depozitare pentru aceste piese. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati usor firul, in mod circulat pe mana, dupa care sa il introduceti lejer in sacul destinat acestuia.

In acest fel nu il veti rupe, nu il veti contorsiona, iar cablul va fi protejat de orice factor. Aceste huse sunt disponibile intr-o gama variata de materiale, incepand de la cele textile si terminand cu pielea naturala. Utilitatea lor este dovedita si in cazul castilor audio, si in general in cazul tuturor elementelor de tip cablu pentru telefon ce trebuie protejate in timpul utilizatii.

Telefonul este un accesoriu important insa si partile sale adiacente ar trebui sa conteze pentru noi. Nu este suficient sa achizitionam doar huse pentru telefon si nici doar sa il protejam pe acesta. Daca vrei sa iti protejezi telefonul incepe cu lucrurile mici, care in aparenta par nesemnificative, dar in realitate chiar fac diferenta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *