Cum putem folosi otetul pentru a curata ferestrele?

pentru-pat.ro
Share Button

Cum putem folosi otetul pentru a curata ferestrele?Otetul este o minune din natura. Nu este toxic si este anti-bacterian. Multe persoane sustin ca otetul este de fapt benefic pentru orice suprafata pe care o atinge deoarece omoara germenii si este mult mai economic decat solutiile de curatare chimica.

Nu este nici macar daunator atunci cand este inhalat sau ingerat accidental. Compozitia acida a otetului actioneaza rapid pentru a descompune murdaria de pe sticla. Cand spalati o fereastra folosind o solutie care contine otet, nu vor exista niciodata dugi ramase pe suprafete.

In cazul in care nu doriti sa curatati ferestrele, puteti apela oricand, cu incredere, la firma curatenie. Angajatii vor folosi cele mai bune produse pentru a va curata locuinta, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Totusi, daca doriti sa curatati ferestrele personal, noi va vom oferi cateva sfaturi.

Intr-un vas se amesteca o parte de apa fierbinte cu o parte de otet distilat. Mai intai umeziti fereastra, folosind aceasta solutie, iar apoi curatati-o cu un burete. In cazul in care vreti sa folositi o racleta, ar trebui sa o umeziti inainte de a sterge ferestrele, iar surplusul de apa trebuie curatat cu un prosop de bucatarie.

Noi va sfatuim sa curatati ferestrele in zilele innorate sau in momentul in care soarele nu mai este atat de puternic. In acest mod substantele pe care le folositi nu se vor usca pe sticla. In momentul in care ati observat ca ferestrele sunt destul de murdare, curatati-le imediat, astfel incat sa evitati viitoarele urme de deteriorare.

De altfel, cea mai buna solutie de curatare pe baza de otet este urmatoarea:

Intr-o sticla cu pulverizator, amestecati otet  (alb) si apa de la robinet.

Daca fereastra estee extrem de murdara, mai intai spalati suprafata cu apa si sapun, iar, ulterior, folositi sprayul cu otet. In cazul in care pe suprafata sunt pete rezistente, cel mai bine ar fi sa apelati la profesionisti, astfel incat sa nu zgariati sticla.

Pentru petele mai greu de inlaturat, noi va oferim o alta reteta. Ingredientele se gasesc in orice magazin si sunt la indemana oricui, fiind accesibile ca si pret

2 cani apa

1/4 cana otet alb

1/2 lingura detergent de spalat vase pudra sau lichid

Combinati aceste ingrediente intr-o sticla cu pulverizator, iar apoi incepeti sa curatati impuritatile.

Dupa ce v-ati asigurat ca toate petele au fost inlaturate, puteti folosi solutia standard cu otet, folosind doar:

1 cana de apa

1 cana de otet alb

Combinati aceste doua ingrediente intr-o sticla, pulverizati si curatati. Unele persoane folosesc doar o cana cu otet alb, incalzit, pentru a curata geamurile. Aceste solutii se folosesc intotdeauna doar dupa ce v-ati asigurat ca ferestrele nu mai prezinta nicio urma de mizerie.

Care este cel mai bun instrument pentru stergerea geamurilor?

Telekom.ro

Puteti avea o fereastra curata, fara urme, folosind una dintre solutiile pe baza de otet prezentate mai sus. La final uscati suprafetele stergand cu prosoape de hartie, carpe din microfibra sau ziare. Indiferent ce folositi, asigurati-va ca nu prezinta scame.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *