Cum sa ai buzele mai mari?

Share Button

Cum sa ai buzele mai mari?De mai multi ani de zile, femeile din Romania, au luat exemplul femeilor din strainatate, astfel ca opteaza pentru tot felul de interventii de marire buze.

Femeile care au o situatie financiara mai buna, si care nu se tem de bisturiu, cu siguranta nu au nici o problema in a merge o clinica de infrumusetare, acolo unde pot opta pentru marirea buzelor efectuata de catre specialisti.

In cadrul unei astfel de clinici, femeile pot alege sa opteze pentru marirea buzelor printr-un implant cu silicon, sau pot alege chiar si marirea buzelor prin injectarea acidului hialuronic.

Referitor la aceste doua modalitati de marire a buzelor, ar fi important de mentionat faptul ca este recomandata varianta cu acid hialuronic din mai multe motive.

pentru-pat.ro

Din pacate insa pentru anumite femei, aceste modalitati de marire a buzelor pot sa coste destul de multi bani, asa ca ele aleg sa nu isi mai mareasca buzele, sau incearca sa foloseasca fel si fel de trucuri despre care se spune ca le-ar mari buzele.

Exista anumite balsame naturale pentru marirea buzelor, asa ca foarte multe femei folosesc un astfel de balsam. Altele chiar aleg sa foloseasca ingrediente din care sa compuna un balsam, despre care se spune ca poate sa imbunatateasca circulatia sanguina a buzelor, si ca poate sa hidrateze buzele.

Exista si o modalitate de masare a buzelor, care se poate face in fiecare dimineata, astfel ca masand buzele de la stanga la dreapta, apoi lasandu-le moi, buzele vor putea sa isi mareasca volumul incetul cu incetul.

Telekom.ro

Se spune iarasi ca ar exista si anumite exercitii ideale pentru marirea buzelor, asa ca buzele ar trebui trimise in fata ca si cand ar fi pregatite sa sarute pe cineva. Acestea trebuie mentinute in fata 15 secunde dupa care trebuiesc relaxate usor. Acest exercitiu repetat de mai multe ori, poate sa duca rapid la cresterea volumului buzelor.

Un alt exercitiu de marire a buzelor ar fi acela de a repeta lent literele : A, E, O, U, iar femeile care repeta de cel putin 10 ori aceata combinatie vor putea sa vada faptul ca buzele lor incep sa se mareasca.

Exista deasemenea balsame de buze care se pot cumpara chiar si de la magazinele online, sau exista si iruri de buze care pot sa fie cumparate chiar si de la farmacii, sau deasemenea de la magazinele online, si despre care se spune ca pot avea efect de marire al buzelor.

Ei bine, dupa cum se poate observa, marirea buzelor se poate face atat prin tot felul de exercitii si masaje ale buzelor, dar si prin modalitati recomandate de catre chirurgii esteticieni, modalitati aplicate doar la clinicile de infrumusetare.

Trebuie insa precizat faptul ca, dintre toate modalitatile de marire a buzelor, cele mai recomandate sunt cele cu implant de silicon, sau cele de injectare cu acid hialuronic, iar marirea buzelor prin aceste doua modalitati, va avea si un efect de lunga durata.

Asadar, femeile care isi doresc sa aiba buzele mai mari, pot opta pentru mai multe variante.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *