Cum sa iti organizezi locuinta cat mai bine?

Share Button

Cum sa iti organizezi locuinta cat mai bine?
Un raft metalic sau unul facut din lemn te poate ajuta sa iti organizezi foarte bine spatiul de depozitare din locuinta ta. O casa bine organizata si in care exista spatiu destul va fi confortabila pentru toti cei care locuiesc in ea.

Baia, bucataria, sufrageria si alte spatii in care iti tii lucrurile trebuie organizate ireprosabil, astfel incat sa profiti la maximum de fiecare metru patrat util din casa in care locuiesti.

O buna organizare a locuintei tale trebuie sa inceapa cu bucataria, un loc in care tu si familia petreceti mult timp in fiecare zi. Aici trebuie sa va simtiti in largul vostru, sa aveti destul loc la dispozitie pentru a va misca in voie si a fi eficienti in actiunile voastre.

In bucatarie se gasesc multe instrumente si recipiente care pot fi stocate foarte bine in dulapuri verticale. Nu vei folosi tot timpul cratitele de mari dimensiuni sau aparatele electronice utilizate doar la prepararea unor feluri de mancare.

Ele pot fi tinute separat de lucrurile folosite in bucatarie zi de zi. De asemenea, astfel de obiecte se pot pune si in dulapurile de jos, acolo unde ai acces usor la ele oricand vrei sa le folosesti. Poti depozita in mod inteligent lucrurile din aceeasi categorie in bucataria ta, astfel incat tu sa poti gasi cu usurinta ceea ce iti trebuie la un moment dat atunci cand prepari mancare.

Baia locuintei voastre este un alt spatiu ce trebuie organizat ireprosabil. Fiecare are cate ceva acolo si le poate cauta la nasfarsit, daca nu stie unde mai exact sunt ele puse in baie.

Aceleasi principii de organizare aplicate in bucatarie se pot folosi si la amenajarea baii. Produsele cosmetice trebuie tinute la un loc, la fel si cele utilizate pentru igiena personala a fiecaruia, dar si medicamentele si pastilele de diferite tipuri.

In baie poti tine si produse de curatenie, asa cum se intampla in numeroase locuinte, iar aceste produse nu trebuie amestecate cu cele folosite la igiena personala. De multe ori, cosmeticele se invechesc si trebuie sa verifici data de expirare a acestora. Pe cele vechi le poti arunca, astfel incat sa faci loc unor produse cosmetice noi si sa maximizezi spatiul disponibil din baia si locuinta ta.

Trebuie sa ai grija sa nu pastrezi medicamentele in conditii improprii deoarece ele se pot deteriora si nu vor mai avea acelasi efect. In baie este mereu umezeala, iar aceste conditii trebuie evitate atunci cand e vorba de medicamente.

Produsele tinute in baie pot fi depozitate si in alte locuri din casa, iar ele iti vor elibera mult spatiu de depozitare din baia locuintei voastre.

pentru-pat.ro

Dulapurile in care iti tii hainele trebuie sa fie si ele foarte bine organizate deoarece ele ocupa mult loc in fiecare locuinta. Din cand in cand, este util sa iti reorganizezi garderoba si sa nu mai pastrezi hainele pe care nu le mai porti sau pe cele care ti-au ramas mici. Urmand aceste sfaturi, vei si figur ca totul e bine organizat in casa ta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *