Cum să porți culorile în funcție de tonul pielii: sfaturi de la experți în stil

Cum să porți culorile în funcție de tonul pielii: sfaturi de la experți în stil
pentru-pat.ro
Share Button

Îți plac mai multe culori pe care vrei să le încerci, dar nu știi dacă se potrivesc cu tonul pielii tale? Nu-ți face griji, suntem aici să te ajutăm! Articolul de față îți va dezvălui cum să porți culorile în funcție de tonul pielii tale. Sfaturile noastre au fost oferite de experți în stil și te vor ajuta să arăți perfect în orice situație.

Este important să cunoști tonul pielii tale, deoarece acesta poate influența modul în care anumite culori arată pe tine. Tonul pielii poate fi împărțit în trei categorii: rece, cald și neutru. Atunci când cunoști tonul pielii tale, poți să alegi culorile care te avantajează cel mai mult și să le eviți pe cele care nu arată bine pe tine. 

Urmează sfaturile noastre pentru a descoperi cum să porți culorile în funcție de tonul pielii:

 

  1. Tonul pielii cald

Tonul pielii cald are subtonuri de galben sau auriu. Dacă ai aceste nuanțe în pielea ta, ia în considerare următoarele culori:

– Portocaliu: Această culoare vibrantă este perfectă pentru tonul pielii cald. Încercați să purtați o fustă, o bluză sau un top portocaliu și veți fi sigură că va arăta excelent pe dvs.

Telekom.ro

– Roz sau roșu aprins: Acestea se potrivesc bine cu tonul pielii calde. Încercați să purtați o rochie roșie aprinsă la o petrecere sau o ieșire în oraș.

– Maro: O culoare maro poate fi purtată cu ușurință pentru un look casual, fie că este un pulover, un cardigan sau o pereche de pantaloni. Tonurile maro care se potrivesc cu tonul pielii cald sunt cele care au o nuanță la rândul lor caldă, cum ar fi maroul deschis sau maroul roșiatic.

  1. Tonul pielii rece

Tonul pielii rece are subtonuri de albastru sau roz. Dacă ai aceste nuanțe în pielea ta, ia în considerare următoarele culori:

– Albastru: Această culoare răcoritoare se potrivește bine cu tonul pielii reci. Încercați să purtați o bluză albastră de la StarShinerS sau o pereche de pantaloni bleumarin la o întâlnire de afaceri sau o conferință.

– Mov: Această culoare vibrantă poate fi purtată cu ușurință de tonul pielii reci. Încercați să purtați o rochie mov sau o bluză mov pentru a arăta impresionant la o nuntă sau o petrecere.

– Verde: Una dintre culorile care se potrivesc bine cu tonul pielii reci este verdele. Majoritatea tonurilor de verde arată excelent pe tonul pielii reci, fie că este un verde pastel sau un verde smarald.

  1. Tonul pielii neutru

Tonul pielii neutru are subtonuri de roz-maroniu sau bej. Dacă ai aceste nuanțe în pielea ta, ia în considerare următoarele culori:

– Roz deschis: Această culoare nu este nici prea rece, nici prea caldă și se potrivește bine cu un ton de piele neutru. Încercați să purtați o rochie roz deschis sau o bluză roz pastel.

– Bej și maro: În general, nuanțele de bej, taupe și maro sunt o opțiune excelentă, deoarece oferă o eleganță discretă și au un aspect natural. 

– Albastru/ Verde: Pentru un aspect mai dramatic, albastrul, verdele și levănțica pot oferi o explozie de culoare care este totuși măgulitoare.

Ține cont de aceste aspecte dacă urmează să îți achiziționezi noi haine și vei observa cu ușurință diferența. Jonglează cu tonurile de culori potrivite pentru tine și compune ținute care să te ajute să conturezi o imagine sofisticată și elegantă, indiferent de evenimentul la care participi!

 

Sursa foto: Unsplash.com

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *