Cum sa trimiteti si sa primiti iMessage pe telefon Android?

Share Button

Cum sa trimiteti si sa primiti iMessage pe telefon Android?iMessages sunt destul in comparatie cu mesajele text obisnuite pe care le putem folosi in fiecare telefon mobil cu sistemul de operare Android, chiar si pe telefoane mobile Blaupunkt de exemplu.

In timp ce mesajele text utilizeaza in mod regulat planuri si tarife in functie de reteaua mobila, iMessages utilizeaza date pentru a trimite mesaje, mai degraba decat planurile obisnuite de mesagerie text.

iMessages utilizeaza datele pe care utilizatorii le platesc ca fiind parte din planul lor de date celulare; si sunt de asemenea, activate pentru a trimite mesaje text, fotografii, videoclipuri, fisiere, locatii si o multime de alte tipuri de date folosind aplicatia de mesaje. iMessages sunt mult mai rapide decat SMS-urile sau MMS-urile obisnuite.

iMessage sunt proiectate si detinute exclusiv de Apple Inc. si, prin urmare, utilizarea se bazeaza strict pe produsele Apple precum iPhone si iPad. Sistemul de operare Android a reusit sa concureze cu Apple pe aproape orice inventie, cu exceptia aplicatiei iMessage a Apple.

pentru-pat.ro

Insa nu cu mult timp in urma, programatorii au inventat o aplicatie iMessage pentru a fi utilizata pe dispozitivele Android fara prea mult acces; adica puteti acum sa trimiteti si sa primiti iMessages de pe dispozitivele Android.

Iata pasii pentru utilizarea aplicatiei iMessage pe dispozitivul Android.

  1. Descarcati SMS pentru aplicatia iMessage

SMS pentru iMessage este o aplicatie Android care directioneaza mesajele text de la clientul Mac iMessage catre telefoanele Android. In timpul si dupa instalare, aplicatia va va ghida in procesul de adaugare a SMS-urilor pentru contul dvs. iChat la clientul dvs. iMessage desktop. Dupa ce faceti acest lucru, puteti trimite si primi mesaje SMS din aplicatia dvs. iMessage desktop pe dispozitivele dvs. Android.

Telekom.ro

Sau puteti descarca aplicatia WeServer pentru a utiliza iMessages pe dispozitivul dvs. Android, urmati acesti pasi.

  1. Instalati WeServer

Aceasta aplicatie va va permite, de asemenea, sa trimiteti si sa primiti iMessages pe dispozitivul dvs. Android. Fisierul pe care il veti descarca pentru instalare, poate veni ca fisier .zip, in acest caz va trebui sa dezarhivati fisierul, apoi faceti dublu clic pentru a rula fisierul de comanda. Daca fisierul descarcat provine dintr-un canal nesecurizat sau nesigur, este posibil sa nu se deschida.

  1. Dati permisiuni

Pentru o buna functionare a aplicatiei WeServer, trebuie sa acordati permisiunea de accesibilitate a terminalelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca aplicatia ruleaza in interiorul terminalului. Pentru a acorda aceasta permisiune, accesati Setari, cautati Securitate si Confidentialitate, faceti clic pe fila Confidentialitate, apoi localizati Accesibilitatea si deschideti, cautati terminalul si bifati caseta acestuia.

  1. Configurare Cont iMessage

In continuare, trebuie sa configurati contul iMessage cu serverul WeServer. La deschiderea terminalului, aplicatia ar trebui sa solicite detalii despre contul iMessage, asigurati-va ca e-mailul pe care il adaugati ca ID este acelasi cu cel pe care il utilizati pentru iMessage, apoi configurati-va cu o parola sigura.

  1. Instalati WeMessage

Dupa pasii de mai sus, descarcati si instalati aplicatia weMessage pe smartphone-ul dvs. Android din Google Play Store. Cand este deschisa, aplicatia va solicita o adresa IP, o parola a serverului si o adresa de e-mail iMessage, aici puteti alege sa utilizati un IP public sau privat al mac-ului dvs.

Puteti gasi acest IP deschizand preferintele sistemului, faceti dublu clic pe retea, accesati TCP / IP si faceti dublu clic pe optiunea avansata, aici veti gasi IP-ul privat al sistemului.

  1. Conectati-va, sincronizati si porniti iMessaging cu telefonul dvs. Android

Dupa obtinerea adresei IP, conectati-va cu ea si cu celelalte detalii din telefonul dvs. Android. Si asta este totul pentru configurare. Pentru a sincroniza contactele dvs., acordati permisiunea Terminalului Mac, aceasta va permite accesul si sincronizarea contactelor dvs. Acum va trebui sa apasati pe setarile din WeMessage, apoi sa faceti clic pe optiunea Sync contact.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *