Cum se face inspectia rafturilor?

Share Button

Cum se face inspectia rafturilor?
Pastrati depozitul cat mai in siguranta descoperind din timp detaliile care pot sa genereze daune. Accidentele pot sa aiba loc in fiecare hala iar inspectiile regulate pot sa minimizeze numarul sau efectul lor.

Inspectorii pentru rafturi paleti si alte tipuri de rafturi va pun la dispozitie mai multe metode convenabile, complete si eficiente prin care sa pastrati depozitul in siguranta.

Micile schimbari ce au loc in timpul anului sunt cauzate de modul in care sunt miscate bunurile, de montarea si de remontarea rafturilor si de loviturile curente care sunt generate prin utilizare zilnica si care pot sa influenteze in mod negativ capacitatea ori integritatea unui sistem de rafturi.

Acestea pot sa duca si la incidente in hale si sa genereze daune umane sau materiale.

Telekom.ro

Este prioritar sa fie descoperite si modificarile cat mai devreme pentru a fi evitate costurile viitoare in plus. In sensul acesta se va dovedi experienta esentiala a unui inspector foarte bine pregatit. Inspectorii pentru rafturi au in general o vasta experienta pentru a realiza inspectii si pentru a fi siguri ca depozitul va ramane in stare de perfecta siguranta.

Dupa toate inspectiile se va intocmi un raport cat mai detaliat care sa indice zonele unde este nevoie de atentie imediata sau unde va fi nevoie de atentie in viitor. Inspectia se face vizual fara sa fie nevoie sa descarcam marfa.

Dupa fiecare inspectie se va oferi si un raport cu starea sistemului si cu actiunile necesare. Pentru fiecare raft existent se va oferi si un tabel de incarcare unde va fi mentionata capacitatea maxima pe care o are un anumit sistem in conformitate cu prevederile existente in domeniu.

Nu va fie frica in cazul in care uitati data inspectiei pentru ca bazele de date sunt bine organizate si veti primi ajutor in timp util.

Pentru a fi asigurata functionarea permanenta atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte si fara sa se mai tina cont de conditii meteo pentru detectie perimetrala se vor folosi senzori care merg pe principii diferite deĀ  detectie, complementare care nu pot sa iasa in acelasi timp din functiune si asta datorita mediului.

In practica de specialitate putem vedea ca cele mai des intalnite sunt gardurile care au senzori de mai multe tipuri, bariere electronice sau televiziunea cu circuite inchise care e prevazuta si cu detectia video a pericolelor. Tehnologia este avansata si depaseste metode prin simpla detectie a miscarii care se facea cu o tehnologie ceva mai veche.

Avand aceste caracteristii tehnologiile modere sunt foarte bune atat pentru supravegherea video a depozitelor din interior cat si a celor de la exterior. Va trebui sa retinem ca supravegherea video in perimetru este cel mai des intalnit mod prin care se poate face evaluarea evenimentelor care provoaca alarme in perimetre foarte mari.

Solutiile pentru protectia perimetrala nu vor fi niciodata usoare indiferent de tipul lor pentru ca mediile unde sunt asezate sunt si ele supuse unor modificari naturale. Securitatea fizica perimetrala este una din cele mai multe insturmente care tin de logistica si de securitatea acesteia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *