Cum se remediaza defectiunile iPhone?

Share Button

Cum se remediaza defectiunile iPhone?Dupa cum bine stim cu totii, cele mai multe smartphone-uri de pe piata, au sistemul de operare Android. Tocmai din acest motiv, cei care isi doresc un dispozitiv diferit si mai special, isi vor indrepta atentai spre modelele iPhone.

Dispozitivele iPhone de la Apple sunt de ultima generatie, dispun de specificatii tehnice notabile, iar utilizatorii in mare parte sunt foarte multimiti de acestea, indiferent ca detin cele mai noi modele iPhone, sau ca au in posesie telefoane iPhone de generatie mai veche.

Unii utilizatori de iPhone insa, au ajuns sa se confrunte cu unele probleme ale dispozitivelor, iar in continuare puteti afla pe scurt care sunt cateva dintre problemele frecvente ale dispozitivelor iPhone, dar si cum pot fi acestea remediate.

Ecranul tactil nu functioneaza

Telekom.ro

Exista multe probleme legate de ecranul tactil pentru iPhone, care acesta nu mai raspunde sau afiseaza doar un ecran negru. Prima si cea mai importanta solutie este sa reporniti dispozitivul. Daca nu functioneaza, incarcati dispozitivul timp de o ora.

Cel mai probabil problema va fi rezolvata. Daca ecranul este crapat si nu raspunde, in acest caz cu siguranta este vorba despre o problema hardware. Deci, va trebui sa mergeti cu dispozitivul intr-un service gsm, pentru inlocuirea ecranului iPhone.

Bateria se descarca foarte repede

Unii utilizatori se asteapta ca bateriile dispozitivelor iPhone pe care le detin sa se descarce foarte repede, pentru ca folosesc foarte mult timp telefonul. Exista insa si cazuri in care utilizatorii folosesc destul de putin dispozitivele iPhone, iar acestea se descarca totusi foarte repede. In aceste conditii, utilizatorii pot pune in aplicare unele trucuri care sunt recunoscute ca salveaza resursele bateriei.

In primul rand, este foarte probabil ca bateria sa reziste mai mult timp incarcata daca utilizatorii activeaza modul de economisire a bateriei. De-asemenea, utilizatorii pot alege sa opreasca datele mobile, bluetooth-ul sau wifi-ul telefonului atunci cand nu au nevoie de aceste functii, care se stie ca descarca bateria. Daca acestea sunt folosite doar cand este nevoie, cu siguranta bateria va ramane mai mult timp incarcata.

O alta solutie poate consta in setarea unei luminozitati reduse a ecranului. In aceste conditii, sunt foarte mari sansele ca bateria iPhone sa reziste incarcata mai mult timp.

Nu in ultimul rand, utilizatorii trebuie sa inchida aplicatiile pe care nu le folosesc in acel moment, sau sa dezactiveze aplicatiile folosite foarte rar, iar astfel se poate ca bateria sa reziste mai mult timp incarcata, pentru ca aplicatiile nu mai consuma atat de multe resurse.

In cazul in care toate aceste solutii sunt incercate dar nu ofera rezultatele dorite, cel mai probabil utilizatorii isi vor tritmite dispozitivele in service, pentru o inlocuire baterie iPhone.

iPhone nu se incarca folosind incarcatorul wireless

Cele mai noi dispozitive iPhone dispun de tehnologia de incarcare wireless. Atunci cand incarcarea wireless nu functioneaza, este posibil ca problema sa apara din cauza incarcatorului, care daca nu este cumparat dintr-un magazin Apple sau de pe site-ul lor, se poate sa fie fabricat de un producator oarecare.

De-asemenea, daca telefonul este pus la incarcat atunci cand inca are o carcasa smartphone aplicata, se poate ca acel accesoriu sa nu permita ca telefonul sa se incarce, deci va fi necesar ca acel accesoriu sa fie indepartat.

Daca insa incarcatorul utilizat este unul original sau unul certificat de catre Apple dar problema persista, atunci in mod evident, trebuie ca telefonul sa fie dus in service. Specialistii vor depista rapid care este cauza problemei, si vor gasi cea mai buna solutie.

Asadar, acestea sunt cateva dintre problemele des intalnite, de care pot avea parte persoanele care detin dispozitive iPhone, fie ele de ultima generatie sau telefoane mai vechi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *