Cursuri de engleza pentru copii si adolescenti

Telekom.ro
Share Button

Cursuri-de-engleza-pentru-copii-si-adolescenti
In fiecare an, mii de copii si adolescenti din jurul lumii doresc sa se inscrie la cursuri de engleza. Acestia pot lua cursuri destul de scurte, in timpul vacantelor sau ceva mai lungi, pregatindu-se pentru scoala sau Universitate. Doar dupa cateva saptamani, capacitatile acestora de scriere si vorbire in limba engleza se imbunatatesc considerabil.

Implica-te! In Marea Britanie de exemplu, profesorii incearca sa-si prezinte lectiile intr-un mod cat mai interactiv si distractiv cu putinta, copiii invatand mult mai eficient si mai rapid astfel. Nu-ti vei asculta doar profesorul si nu vei invata doar gramatica de exemplu. Vei juca in acelasi timp si anumite jocuri, vei asculta piese la radio, te vei putea uita la filme, vei discuta cu ceilalti colegi, toate astea pentru a-ti imbunatati cunoasterea limbii engleze.

Nu te teme daca esti rusinos in primele momente si te simti jenat sa vorbesti in engleza, vei constata ca multi dintre colegi simt la fel. Profesorii vor intelege cu usurinta aceste lucruri si te vor ajuta sa te integrezi cu usurinta.

pentru-pat.ro

Foarte multe scoli sau organizatii care tin cursuri de limba engleza, organizeaza si alt gen de activitati, mai ales in timpul weekend-urilor. Aceste activitati sunt supervizate de adulti si adesea sunt incluse in taxa initiala pentru curs.

Activitatile pot include anumite excursii in orase sau zone cu potential turistic, la castele, iesiri de o zi pe malul marii, petreceri sau jocuri.

Scolile care invata copiii si adolescentii trebuie sa indeplineasca standarde riguroase si sunt obiectul unor inspectii generale ale organismelor guvernamentale abilitate, din sectorul educatiei. Toti profesorii care predau copiilor sunt verificati inainte, nu au nici un fel de dosar penal (chiar si pentru fapte minore), pentru a asigura mediul de securitate al copiilor si adolescentilor care iau cursuri de la acestia.

Cat despre cursul in sine, il poti face oricand! Fie ca vrei sa inveti limba engleza pentru cariera ta, pentru educatie sau doar de distractie, exista intotdeauna un tip de curs si pentru tine! In timpul cursurilor, in general se discuta cu un interlocutor, in limba engleza, pentru o invatare mai usoara si mai rapida.

Poti chiar studia alaturi de un prieten sau coleg. S-a constatat ca invatarea se produce mult mai rapid, atunci cand este facuta cu drag, distrandu-te si nu doar ascultand profesorii si luand notite. Aceste schimbari de strategie in predarea limbii includ si jocuri, rezolvarea de probleme sau simple discutii.

Capacitatea de a vorbi si a scrie in limba engleza, iti va fi recunoscuta in viitor, mai ales de catre posibilii angajatori, cunoasterea acestei limbi constituind un avantaj, in multe cazuri major. De asemenea exista si universitati sau colegii din lumea larga, unde accesul se face mult mai usor daca esti vorbitor de limba engleza. A-ti imbunatati cunoasterea acestei limbi, este asadar o investitie majora in propriul tau viitor, engleza devenind din ce in ce mai importanta pentru mediul academic sau pentru succesul in afaceri.

Pentru copii, o alta sursa importanta de invatare a limbii engleze sunt micile carti cu povestioare in limba engleza, cd-uri cu desene animate sau programe tv pe care le pot urmari cu usurinta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *