De ce afacerea ta are nevoie de servicii SEO?

pentru-pat.ro
Share Button

De ce afacerea ta are nevoie de servicii SEO?Foarte puține alte strategii de marketing au un impact la fel de puternic asupra dezvoltării unei afaceri așa cum au serviciile SEO. Practic, SEO este responsabil de îmbunătățirea traficului către site-urile web, a numărului de potențiali clienți și a vânzărilor. De exemplu, dacă v-ați optimizat pagina pentru cuvântul cheie „mâncare vegană”, utilizatorii vă vor găsi afacerea de fiecare dată când caută „mâncare vegană”.

Partea și mai bună a serviciilor SEO este aceea că vă poate aduce potențiali clienți de calitate. Statisticile arată că doar 0,78% dintre cei care caută pe Google dau clic pe rezultatele de pe a doua pagină și că aproximativ 53% din traficul site-ului web este generat din căutare organică. Mai mult decât atât, SEO generează 1000% mai mult trafic decât rețelele sociale organice.

În ultimii ani, Google a îmbunătățit experiența utilizatorilor încercând să le ofere cele mai relevante și cele mai precise rezultate pe motoarele de căutare. Companiile folosesc diverse tehnici pentru a ține pasul cu algoritmul Google și pentru a-și clasa site-ul pe prima pagină cu rezultate oferite de motorul de căutare.

Când vorbim despre servicii SEO, vorbim despre optimizarea pentru motoarele de căutare, adică tehnica prin care se îmbunătățește capacitatea de căutare a site-ului și prin care se sporește vizibilitatea acestuia.

Iată câteva motive pentru care o afacere are nevoie de servicii SEO pentru a se dezvolta și pentru a beneficia de succes și popularitate:

Trafic pe site. SEO este strategia care aduce trafic pe site. Cu servicii SEO, clasamentul paginii web se îmbunătățește, ceea ce sporește traficul. S-a constatat că pagina clasată pe locul întâi pe Google primește 33% din traficul total de căutare, iar primele cinci pagini clasate obțin 75% din totalul clicurilor. Practicile SEO ajută afacerile online să obțină poziții mai bune pe pagina cu rezultatele motorului de căutare.

Vizibilitatea afacerii. Serviciile SEO îmbunătățesc vizibilitatea site-ului, iar o vizibilitate îmbunătățită înseamnă mai multe șanse de a obține conversii mai satisfăcătoare în cele din urmă. Se poate spune că vizibilitatea îmbunătățește clasamentul website-ului.

Telekom.ro

Cu cât o pagină web ocupă o poziție mai bună în motoarele de căutare, cu atât este mai vizibilă. Practicile SEO vor aduce un clasament mai bun și vor spori vizibilitatea paginilor web. Un clasament bun este deosebit de important, deoarece tot statisticile arată că 75% dintre utilizatori se opresc pe prima pagină cu rezultatele motorului de căutare.

O experiență mai bună pentru utilizatori. Când apelați la servicii SEO eficiente și moderne, vă puteți aștepta la obținerea unui website ușor de utilizat, care este axat pe experiența plăcută a vizitatorului. Asta poate viza îmbunătățirea vitezei, asta însemnând ca pagina va avea nevoie de mai puțin timp pentru a se încărca, reducând rata de respingere și încurajând vizitatorii să petreacă mai mult timp pe site.

Cu cât vizitatorii petrec mai mult timp pe site, cu atât mai mulțumitoare vor fi conversiile. În general, atunci când utilizatorii au parte de o experiență pozitivă și petrec mai mult timp pe un site tinde să fie convertiți în clienții afacerii.

Trebuie specificat și faptul că serviciile SEO sunt mai puțin costisitoare în comparație cu alte tehnici de marketing digital. Pot fi considerate și o investiție care va aduce rezultate pe termen lung. SEO este modalitatea organică de a atrage publicul către website-ul și paginile web ale unei afaceri.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *